Jde o úchylku? Překvapivý koníček Báry Štěpánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jde o úchylku? Překvapivý koníček Báry Štěpánové!

Bára Štěpánová
Bára Štěpánová (Marek Pátek)

Barbora Štěpánová (59), známá například z Ordinace v růžové zahradě, prozradila, že je velkou milovnicí panenek. Na někoho může tento koníček působit kapku bizarně nebo jako úchylka. Takovéto označení však milovníkům panenek může připadat velmi hanlivé.

Mezi sběratele těchto předmětů patří i herečka Barbora Štěpánová. Ta má dokonce malou Meghan Markleovou! „Všechny moje panenky mají jména. Meghan má po vzoru britské vévodkyně i svatební šaty… Lidé se dozvěděli, že mám panenky ráda, a dávali mi je k různým příležitostem. Ale většinou takové ty, co jsou běžně k dostání, ne žádné hodnotné kousky. A pak se o toto téma začala zajímat víc. Jsou panenky na hraní, jsou panenky dekorativní a pak jsem se dostala až k těm sběratelským… Místo zrcadla se dívám na své panenky. Nejradši mám ty zrzavé a promítám si do nich sebe. Prostě mi dělají radost,“ pověděla deníku Metro o svých panenkách Štěpánová.

Zprávy: Dluhy! Štěpánová před soudem! A která slavná žena se svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 12. 2019 • 02:34

A já myslela, že ona sbírá koloběžky Ten Havel měl tedy taky povedené mluvčí . A

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.