Hororová dovolená Báry Štěpánové: „Už nikdy více!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hororová dovolená Báry Štěpánové: „Už nikdy více!“

Bára Štěpánová
Bára Štěpánová (Foto: Alexander Malachovský, Marek Pátek)

Také známé osobnosti se někdy při výběru dovolenkové destinace pěkně spálí. Otřesný zážitek má za sebou herečka Bára Štěpánová (59), která se chtěla vydat na »Zelený smaragd«. S klenotem její zájezd ovšem vážně neměl nakonec nic společného. Spíš byl oživlou noční můrou.

Po vzoru herců Jana Přeučila a Evy Hruškové chtěla vyjet Bára Štěpánová na Thassos, jenže vsadila na špatnou kartu. „Nemám žádná svá oblíbená místa, jen mám ráda moře, proto jsem se vydala s jednou nejmenovanou cestovní kanceláří právě na tento ostrov a bylo to tak strašné, že už bych tam nikdy nejela,“ svěřila se pro magazín Sedmička.

„Vůbec jsem netušila, že ta cestovní kancelář už není česká, ale polská, což se na tom velmi podepsalo. Bylo to tam opravdu hrozné,“ dodala.

I když prostředí bylo skutečně krásné, problémem podle Štěpánové bylo primárně ubytování. To se údajně diametrálně lišilo od nabídky v prospektech. „Oblast jako taková byla dobrá, Thassos je nejsevernější ostrov Řecka, ale já mám ráda, když je tam něco k vidění. Tady byly taverny a ubytování působilo jako nějaká léčebna, děs… Už nikdy více,“ svěřila se pro uvedený časopis.

Video s Bárou Štěpánovou, kde při výstavě Bořka Šípka rozbila vázu za padesát tisíc, si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
13. 8. 2019 • 09:45

Hlavně, že "rádobyumělci" skuhrají, jak se mají špatně.

francik
11. 8. 2019 • 20:49

Zase jedna umělkyně a vševědka. Ať někam odjede a už se nikdy nevrací.Dělá nám obyčejným lidem jenom ostudu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.