Arabela Jana Nagyová (58): Přišla o děti i práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Arabela Jana Nagyová (58): Přišla o děti i práci!

Jana Nagyová nedostává pracovní nabídky.
Jana Nagyová nedostává pracovní nabídky. (Aha! – Petr Novotný)

V Německu si splnila sen o velké rodině a pustila se do podnikání. Princezna Arabela Jana Nagyová (58) už ale dávno nemá kouzelný prsten... O všechno přišla. Ztratila děti, vnoučata i práci a žádná nabídka na roli se nehrne!

Nápad péct na Slovensku perníčky a prodávat je v Německu zkrachoval. „Jejich výroba byla nákladná a pro lidi byly potom moc drahé,” vysvětluje Arabela, která by si ještě tak ráda zahrála. „Nabídky ale žádné nemám, tak mám smůlu,” konstatuje bývalá herečka, které se zmenšila i rodina. Dvě ze tří děti jí dávno vylétly z hnízda a s nimi i vnoučata.

„Dcera žije s vnučkou ve Vídni, syn je sice v Německu, ale daleko od Düsseldorfu, kde s manželem a mladší dcerou žijeme. No a synova dcera, moje druhá vnučka, žije na Novém Zélandě. Ani nevím, kolik let jsem ji už neviděla,” stýská si Arabela.

I proto se teď upnula na jediné. „Moc ráda bych, aby se syn oženil. Jeho současná přítelkyně je Němka a moc se mi líbí. Dokonce jsem ji nedávno provedla Prahou a ukázala krásy Česka,” prozrazuje Nagyová.

Svou energii teď vybíjí v péči o domácnost, zbylou rodinu a také v golfu. „Hrajeme s manželem už dlouho golf a teď se na něj chystáme do Českého Krumlova,” těší se Jana. „Kdyby mi ale do toho přišla nějaká role, ráda ten turnaj oželím...” dodává s nadějí, která - jak známo - umírá poslední.

Na video s Nagyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
29. 6. 2017 • 11:17

Fakt drama. Ještě, že má ten golf. (Už jsem ji málem litovala.)

ivoadler
28. 6. 2017 • 14:50

Takový je život! Není to naštěstí nic tragického. Ukazuje to ale na jedno - v podnikání zkrachovala. Podnikání totiž není "jako".

xsedmikraska
28. 6. 2017 • 09:09

Ukázkový příklad toho, jak bulvár umí zkreslovat skutečnost. Jana Nagyová prožívala běžné starosti rodinného života a co je hlavní, dokázala všechny zvládnout. Žije přepychově, má harmonický vztah a s dětmi je v láskyplném vztahu. Tohle o sobě nemůže napsat každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.