Trapas slavné kámošky Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas slavné kámošky Karla Gotta!

Helene Fischer, Karel Gott
Helene Fischer, Karel Gott (Foto: Profimedia.cz)

Gottova kamarádka, múza a nejpopulárnější zpěvačka Německa v jedné osobě zažila to, co je noční můrou každé celebrity. Helen Fischerovou, která si jako jediná troufla přezpívat Gottovu Máju, totiž vypískal fotbalový stadion.

Produkce přišla s nápadem, aby Helene Fischer zazpívala v pauze utkání Eintracht Frankfurt Cup proti Borussia Dortmund. Místo aplausu ji však čekalo osm minut dlouhé utrpení.

„Bylo to hrozné a ponižující. Televizní kamery to moc nezachytily a ani neslyšely, ale tisíce lidí na stadionu viděly a slyšely, jak stovky fanoušků fotbalu pískají a pískají…,“ uvedla pro Vipstory.instory.cz svědkyně ze stadionu.

Fanoušky fotbalu mělo naštvat to, že dopředu o žádném kulturním programu nevěděli. „Analyzujeme po každém finálovém zápase všechny procesy a řešíme další. Pak se rozhodneme, co zachováme a co změníme,“ uvedlo vedení klubu.

Podobné kulturní vložky však nejsou žádnou novinkou. Zatímco Helene zažila trapas, Udo Jürgens (†80) se před dvaceti lety stal hvězdou finále fotbalového poháru, když nastoupil na stadion  s hitem Medley a sklidil obrovský potlesk.

 Video: Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zpíval Včelku Máju!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
29. 5. 2017 • 14:59

Možná, že se pískalo proti něčemu jinému. Ovšem v jejím případě by mě to nepřekvapilo.

eisenbieger
29. 5. 2017 • 14:35

to zas prelozil opravdovej jouda ...ty fanousci piskali proti nemeckymu fotbalovym svazu a ne proti ni . ty bafunari jsou stejne marketingove blby jak ty v praglu https://web.de/magazine/sport/fussball/dfb-pokal/pfiffe-helene-fischer-botschaft-fans-eintracht- frankfurt-borussia-dortmund-32349194

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.