Šokující dohra Výměny manželek! Chlípnice ojela milence svých dcer | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující dohra Výměny manželek! Chlípnice ojela milence svých dcer

O podivných vztazích v rodině maminky Míly se rozpovídala Alena!
O podivných vztazích v rodině maminky Míly se rozpovídala Alena! (Foto: TV Nova)

O podivných vztazích v rodině maminky Míly se rozpovídala Alena, která byla z poměrů v náhradní rodině naprosto v šoku. Míla podle ní ojela milence svých dcer!

Středeční Výměna manželek dala nahlédnout do života rodiny z Krásné Lípy,kterou tvoří Alena (43), Daniel (42), dcera Eliška (6), syn Jiřík (3) a matka Aleny Libuška (61). V druhé rodině jste se seznámili s Mílou (45), Radkem (39), dcerami Monikou (25), Simonou (16) a synem Dušanem (22), ti žijí v Bolehošti u Opočna.

Po skončení středeční Výměny Alena prozradila své pocity z natáčení, zdálo se jí, že Radek jí nadbíhal. „Pořád mi chtěl něco kupovat, ať to stálo, co to stálo. Řekla jsem mu, že jestli na mě šáhne, tak mu urazím ruku,“ uvedla pro tn.cz.

Prozradila také, že Radek se jí svěřil s tím, že s Mílou prožívá intimní chvilky jen zřídka. To Alenu nezarazilo. Šok jí ale přivodilo prohlášení šestnáctileté Simony, ta se prý dozvěděla o tom, že Míla se vyspala s přítelem pětadvacetileté Moniky. Když si přivedla domů přítele mladší dcera, ojela prý Míla i jeho.

Není divu, že Alena teď žije ve strachu o vlastní rodinu. „Já bych byla nerada, aby ublížili mojí rodině, protože ona ví, kde bydlíme,“ uvedla Alena pro TV Nova.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
24. 2. 2017 • 12:47

Kdyby byla alesponˇ hezká, ale jak mohou mladí chlapi "ojet" takovéhle stvoření - jedině že byli pod párou, nebo zfetovaní ....

dandova
23. 2. 2017 • 14:42

To museli bejt zoufalci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.