Hustá Výměna manželek: Romové z Irska v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hustá Výměna manželek: Romové z Irska v akci!

Náhradní mamka Romy nenadchne!
Náhradní mamka Romy nenadchne! (TV Nova)

Jak se podaří Janě začlenit do romské rodiny žijící v Irsku, kde děti jsou smyslem života, a jak zvládne Veronika dvě děti s poruchou pozornosti i českou domácnost?!

Na jedné straně rodina z Jaroměřic, kterou tvoří Jana (38), Zdeněk (39), dcera Kateřina (8) a syn Vojta (4). Na straně druhé se seznámíme s Veronikou (33), Petrem (35), dcerami Lili (1) a Karolínou (16) a synem Petrem (13) kteří žijí v irském Galway. Obrovským překvapením pro Janu bude zejména cesta na letiště. Z létání má totiž panickou hrůzu a nechá se slyšet, že se obává infarktu. 

Cestování letadlem naštěstí skončí bez srdeční příhody, na Janinu hlavu bude však v Irsku padat velké množství kritiky už od samého začátku. Romská rodina má problém s tím, že podle nich neumí vařit a nechává po sobě šílený nepořádek. Oproti tomu Veronika bude mít občas problém ukočírovat dvě děti, které trpí poruchou ADHD. A naprosto zděšená bude z všude přítomného alkoholu. 

Video se připravuje ...

Premiérový díl uvidíte už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.