Šokovaná Gabriela z Výměny manželek: Válka o toaleťák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šokovaná Gabriela z Výměny manželek: Válka o toaleťák

S novým partnerem bude neustále řešit jen záchod.
S novým partnerem bude neustále řešit jen záchod. (Foto TV Nova)

Přestože se do nové domácnosti Gabriela (42) z dnešní Výměny manželek nejprve dost těšila, počáteční nadšení ji brzy přejde. Tématem častých hádek mezi ní a náhradním manželem Radkem (39) z Hnojnic bude totiž záchod!

Rodinu z Bukovan do reality show přihlásil tatínek Vojta (42). Jeho žena měla sice zpočátku strach z toho, jak nová rodina přijme to, že je Romka, na druhou stranu se ale těšila, že si trochu odpočine. Podle jejích slov ji totiž manžel i děti Jenny (11) a Vojta (7) berou jako služku.

Už v první den v nové domácnosti ale zažije pořádný šok. „Když jdete na záchod, tak toaletní papír vyhazujete a nesplachujete ho do záchodu?“ začne se Gábina vyptávat náhradního manžela. „Nesplachujeme z toho důvodu, že je to tady v rekonstrukci a není tady kanalizace. Pokud jsme venku, tak je tady ještě suchý záchod, kam děti ten papír taky nehází a chodí s ním do koše,“ odpoví jí Radek.

Novou manželku začne zajímat do jakého koše. Když zjistí, že použitý toaletní papír členové domácnosti chodí vyhazovat do kuchyně, je zděšená. „Je to nehygienické a u mě by to asi neprošlo,“ tvrdí Gabriela, která problém s toaletou bude řešit i následující dny.

Premiérový díl Výměny manželek můžete sledovat už dnes večer ve 20:20 na TV Nova.

Premiérový díl Výměny manželek přinese šok!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.