Bída ve Výměně manželek: Náhradní máma pro rohlíky ze svého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bída ve Výměně manželek: Náhradní máma pro rohlíky ze svého!

Výměna manželek opět překvapí...
Výměna manželek opět překvapí... (TV Nova)

Jak si poradí zkušená matka Helena v rodině s pro ni nepochopitelným hospodařením a machistickým manželem k tomu? A dokáže se mladá maminka Johana postarat o rodinu se čtyřmi dětmi a manželem za zády?! 

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Ústí nad Labem, kterou tvoří Helena (31), Štěpán (30), dcera Sabina (8), syn Daniel (8) a dvojčátka Ela a Mia (14 měsíců). Na druhé straně se seznámíme s Johanou (23), Pepou (30) a dcerou Eliškou (4), kteří žijí v Kosmonosech. Obě rodiny šly do Výměny manželek ze stejného důvodu. Trápil je stereotyp ve vztahu a chtěli zjistit, jestli si ještě jeden druhého váží. A hned v prvních dnech zjistí, že by rozhodně svoje rodiny neměnili. ¨

Velký problém bude mít zejména Štěpán s náhradní manželkou Johanou. Ta totiž podle jeho slov naprosto nezvládá chod početné rodiny, neumí vařit a je dokonce líná. Štěpán je naštěstí na nemocenské, takže může Johaně se vším pomáhat. Jinak by prý došlo ke katastrofě. V druhé rodině budě panovat relativní klid, Helena ale bude muset řešit naprostý nedostatek financí. Dojde to až tak daleko, že nebudou mít co jíst a ona bude muset ze svého koupit alespoň pečivo. Jak to celé dopadne?

Video se připravuje ...

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.