Srážka s realitou? Milionářské paničce Partyšové (38) spadly růžové brýle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Srážka s realitou? Milionářské paničce Partyšové (38) spadly růžové brýle!

Gábina Partyšová promluvila o manželství s Danielem Farnabuerem.
Gábina Partyšová promluvila o manželství s Danielem Farnabuerem. (Foto: Jiří Pitrof, Pavel Machan, Marek Pátek)

Už brzy Gábina Partyšová oslaví první výročí svatby s podnikatelem Danielem Farnbauerem (40). Společné bydlení sice vyzkoušeli už dříve, ale s odstupem času se ukázalo, že není vždy všechno tak idylické, jak se může zdát.

Za Farnbauera se Partyšová provdala po roční známosti a po roce manželství přiznává, že není vše úplně ideální. „Myslím, že nám spadly tzv. růžové brýle a my najednou narážíme na problémy,“ prozradila moderátorka, jak se jim daří v manželském životě. Naštěstí se zatím nejedná o nic zásadního. „Jsou to spíš malichernosti, přece jenom oba máme z předchozích vztahů dítě a oba jsme taky dost zaneprázdnění,“ vysvětlila.

Vzhledem k tomu, že Daniel souhlasil s tím, že lehce omezí pracovní povinnosti, věří Gábina, že na sebe budou mít víc času a nevzdávají se ani myšlenky na společné miminko. „Necháváme tomu volný průběh, ale moc bych chtěla ještě jedno dítě,“ prozradila Gábina, která má z manželství s Josefem Koktou syna Kristiána.



Přečtěte si
ararat
29. 10. 2016 • 09:12

dutchschulz 27. 10. 2016 003 blběno,musím,říci že teď jsi si,dala ukrutně pozor na skloňování,ale ani tohle maskování ti nepomůže,děláš stejné chyby a stejnou stopu ve psaní,styl psaní a to už nemluvím,v jakém čase to píšeš...ty jsi magpr

antonuis.j
28. 10. 2016 • 10:54

Trapné žvásty, Partyšová ale byla, je, a navždy bude blbá a ubohá dorota zlatokopka. Jedna z nejtrapnějších v Česku. Syna nepustí za tátou, uražená ješitnost, ale dojede na ot a bude brečet, ludra. Mimochodem je ošklivá, strhaná a má na hlavě pšt chlupů, vyžilý výraz zlé jedubaby a vyschlou nehezkou postavu, hlavně její kozí škaredé vyhublé hnáty křivé, to je darda!

-bello-
28. 10. 2016 • 00:53

"oba máme z předchozích vztahů dítě...nemáme tolik času" To znamená, že děti vychovávají zvlášť ?Vždyť jsou rodina, ne? Malej " Partyš" nesmí za svým tátou ( tak blbá Partyšová je !) a zdá se že dítě Farnbauera zas nesmí k Partyšové. Fakt blbka a s děsně nohama do Ó navrch.

eisenbieger
27. 10. 2016 • 15:47

prej ze milionar ten chasnik , sem si nasel ten jeho pivovar , takovej ma tady kazdej druhej sedlak na vesnici s hospodou....tomu se rika minipivovar a jeho se zastavil pac to nikdo nechtel chlastat a ty druhy firmy jsou v insolvenci , ta pani pekne lze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.