Kam až tohle zajde? Drogy v Prostřeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kam až tohle zajde? Drogy v Prostřeno!

Spolubydlící si balíček s marihuanou hned odnesl.
Spolubydlící si balíček s marihuanou hned odnesl. (Foto FTV Prima)

Hromady prachu, psí chlupy na stole, nesnesitelný zápach. Tak to vypadalo v bytě Davida Zámečníka (37) ze Znojma při natáčení kulinářského pořadu Prostřeno!. A nic se u něj nezměnilo ani po pár měsících... Vlastně ano, v jeho bytě se našla marihuana!

Když se soutěžící a štáb vrátili na místo činu, aby natočili pokračování s podtitulem Poslední večeře, byli v šoku. „Bylo to ještě horší než při prvním natáčení. Zápach v bytě byl prý šílený,“ okomentoval Davidovu domácnost Milan, který se s ostatními spolustolovníky okamžitě pustil do úklidu. Aby v Davidově příbytku vůbec vydrželi, natož pojedli, vzali do ruky hadry, prachovky a osvěžovače vzduchu.

„Nechtěl jsem se ničeho dotýkat ani přes rukavice! Když jsem zvedl nějaký věci na stole, tak se tam válela tráva,“ okomentoval Milan překvapivý nález. Pohoršení všech soutěžících neopadlo, ani když se ukázalo, že balíček s marihuanou nepatří Davidovi. „Když jsem řekl tráva, tak ten týpek, jeho spolubydlící, hned letěl a šel to schovat! Strašný, prostě,“ poznamenal Milan. Jak poslední večeře u bordeláře Davida dopadla, uvidíte už zítra v 17.35 na Primě. Zklamání a znechucení

Šokovaná Davidovým nepořádkem byla také Dana (druhá zprava), která minule vyhrála 50 tisíc korun. „Jsem znechucená. Fakt jsem čekala, že David projeví snahu, když ví, že se u něho bude zase natáčet, a dá to aspoň trochu do pořádku,“ kroutila nevěřícně hlavou.



Přečtěte si
dafina1@...
25. 6. 2016 • 08:22

Nejím u cizích lidí, které neznám. Dokonce ani nepiju, když to není právě otevřená láhev, stačí mi voda z vodovodu. Mám své zdraví ráda a nemusím mít všechno, třeba žloutenku proto, že hostitel je prasátko. Proto bych se tam nikdy nepřihlásila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.