Vítězka tváře Holišová (35): Životní úspěch díky tajné lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítězka tváře Holišová (35): Životní úspěch díky tajné lásce!

Hana Holišová s přítelem.
Hana Holišová s přítelem. (Foto: archiv TV Nova, Herminapress.cz, ara)

Nadstandardní servis! Ten měla deset týdnů během soutěže Tvoje tvář má známý hlas Hana Holišová (35) od svého partnera, kterého úzkostlivě skrývá před světem. A ten jí také ve spojení darovaných genů od rodičů dopomohl k sobotnímu vítězství v show, která se stala fenoménem na obrazovkách.

Soukromé hodiny tance
Hanka je od přírody pohybově nadaná. „Jako malá jsem chvíli chodila i do baletu,“ práskla na sebe herečka, která měla i štěstí, že má doma profesionálního tanečníka. S Tomášem Smičkou (28, na snímku), který je expartner Kamily Nývltové (26), se seznámila, když hrála v muzikálu Mamma Mia!. „Učila jsem se texty každou volnou chvíli a taky si po nocích zkoušela choreografie,“ prozradila Aha!, jak to u nich deset týdnů chodilo. Ve společnosti je ale spolu uvidíte jen výjimečně, dokonce o něm ani nemluví.


Podpora rodiny
Hanka měla obrovskou podporu také u rodiny. „Všichni byli úžasní. Strašně moc mě podporovali a pomáhali mi. To bylo super,“ prozradila. A těch, co jí drželi palce, bylo opravdu hodně. „Jsme poměrně rozvětvená rodina. Rodiče se rozvedli, když jsem byla malá. Poté si máma vzala kolegu, herce a zpěváka Jiřího Horkého, který je otcem mé sestry Michaely. Mám ještě staršího bratra Evžena z tatínkova předchozího manželství a tři nevlastní sourozence ze strany nevlastního táty,“ svěřila v jednom z rozhovorů.
Posunutý práh bolesti
Tvář ale není jenom o talentu, ale také o neskutečné dřině a bolesti. O tom se Hanka přesvědčila na vlastní kůži. Při nacvičování Beyoncé nejenže hodně zhubla, ale také si sáhla až na dno svých sil. „Krom pohybu se přidal i stres, protože to číslo bylo velmi náročné. Z tréninků na finálové číslo Johna Travolty si dokonce způsobila několik obřích krvavých podlitin (na snímku).
Talentované geny
Hance příroda nadělila nejen neskutečnou krásu a dokonalou postavu, ale nešetřila na ni ani talentem. Její maminka je zpěvačka a herečka Hana Horká a tatínek dirigent a korepetitor Evžen Holiš. „Jako dítě divadelníků jsem v divadle byla poměrně často a moc mě bavilo pozorovat život v zákulisí,“ zavzpomínala na své dětství.
Chuť experimentovat
Herečka sice působí jako křehká květinka, ale nebojí se žádných velkých výzev. „Základem je, že mě moje práce moc baví. To mě nakopává. Je to neskutečný adrenalin. A samozřejmě jsou dny, kdy padáte na pusu, a víte, že nemůžete říct na natáčení: Pardon, já jsem unavená. Já dneska nemůžu. Samozřejmě pak je ten tlak velký a vy si říkáte, jestli to dáte. Bylo to náročné. Ale nakonec se to zvládlo a vím, že na tenhle zážitek nikdy nezapomenu,“ svěřila Nedělnímu Aha!.
Co jste o Hance možná nevěděli
Macecha byla legendární sekernice
Její nevlastní matkou byla rázná manželka Rudolfa Hrušínského (†73) z filmu Slavnosti sněženek Blažena Holišová (†80, na snímku). S herečkou, která ve filmu pronesla hlášku: „To je dost, žes nás taky jednou vyvez!“, se ale nikdy nepotkala. „Byla to první žena mého tatínka, ale osobně jsme se bohužel nikdy nesetkaly,“ prozradila až loni Hanka.

První dojmy po vítězství
„Bylo to ohromný, byla to samozřejmě velikánská radost a zároveň i pocit, že to měl vyhrát někdo jiný, protože byl také skvělý. Ale také jsem byla smutná z toho, že to končí, protože jsme měli skvělou partu,“ říká dojatá Holišová.

Všechny strčila do kapsy
1. místo: Hana Holišová
2. místo: Ivana Chýlková
3. místo: David Kraus
4. místo: Iva Pazderková



Přečtěte si
lalia
28. 11. 2017 • 11:19

Viděla jsem Holišovou v divadle v Brně,kde hrála hlavní roli v "Papežce!".To byl zážitek!Hluboce jsem se jí poklonila.Ale,že se dala na takovou kravinu,na tu Tvář,to mě nemile překvapila.Tolik úsilí pro herce a výsledek nula.Kdo se na to může dívat?Holišová je skvělá herečka,ale tento žánr je ubohý,ikdyž ona tam předvedla úžasný talent,ale pořad je k ničemu.Hrají ho v cizině,musíme se opičit.

tarka
12. 6. 2016 • 18:11

tak tu "neskutečnou krásku" z ní udělaly mediální mr.dky... fakt trapný, tyhle strašný soutěže na TV Nova

xcarodejka
12. 6. 2016 • 14:22

a totéž by mělo platit i pro muže.

pavucinka
12. 6. 2016 • 14:20

Takové to škatulkování krásy by mělo konečně končit. Když se jedna dívka podobá druhé a částečně i díky líčení, je to znásilnění skutečné krásy a taky nuda sledovat soutěže krás\y, když adeptky jsou jako kraslice na platu.Nedosáhneš patřičných cm, nebo jsi oplácanější, takže z kola ven ?? Chyba. Osobně cením originální typ, a zajímnavou image, i když se dá vyrobit uměle, ale pokud to bude něco nového jako svého času byla MM nebo BB, tak budiž./

zamlzena
12. 6. 2016 • 14:14

Dívala jsem se poporvé až tuto sobotu, a zřejmě jsem udělala chybu. Holišová je tedy rozhodně skvělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.