Z reklamy na sušenku do ULICE: Tahle brněnská kráska přinese průvan do nekonečného seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z reklamy na sušenku do ULICE: Tahle brněnská kráska přinese průvan do nekonečného seriálu

Hana Holišová v reklamě na sušenku.
Hana Holišová v reklamě na sušenku. (Fidorka)

V pondělí to zase začne. Od pondělí do pátku se budou na obrazovce Novy odehrávat nové příběhy hrdinů Ulice. A jak už jsme vás informovali, přibudou i nové postavy. Jednou z nich je brněnská rodačka Hana Holišová (34), o které se nám podařilo zjistit pár zajímavostí.

Hana Holišová bude hrát Veroniku Maléřovou, která žije spolu s manželem Martinem (Tomáš Dastlík) a dětmi Filipem a Rozinou (Marek Salvet a Anna Kadeřávková) na Moravě, kde se budou z části odehrávat i nové díly seriálu.

V regionu, kde rodina Maléřových bydlí, není snadné najít práci, a tak pracuje jen Martin. Maléřovi si proto nežijí nad poměry, i přes to jsou spokojení a mají harmonické manželství, v němž je Martin hlavou rodiny a Veronika krkem, který jím otáčí (tak je to ostatně ve většině rodin). Veronika je na rázná, racionální, v porovnání s Tomášem se snadněji rozčílí, ale zpětně dokáže uznat svou chybu. Rodina je jí nade vše a proto se o ni s láskou stará a vytváří teplo domova, jak se můžete přesvědčit i ve videoukázce, kde se Hanka poprvé objeví.

Video se připravuje ...

Velmi křehké vztahy i reklama na sušenku

Byť si možná při vyslovení jména Hanky (které přejeme vše nejlepší k dnešnímu svátku) diváci dost možná nevybaví, o koho jde, jakmile spatří její obličej, budou mít jasno. Holišová totiž hrála několik let sestřičku Annu Peškovou v seriálu Velmi křehké vztahy. Navíc ji všichni dobře znají z reklam na vykutálenou českou sušenku, ve které si zahrála roli poněkud škodolibé partnerky.

Video se připravuje ...

Co nevíte o Haně?

* Narodila se 6. 8. 1980 v Brně v rodině dirigenta a korepetitora Evžena Holiše a zpěvoherní sólistky Hany Horké
* Vystudovala JAMU v Brně
* Věnuje se jak divadlu, tak muzikálu
* V pražském Hudebním divadle Karlín  nastudovala roli Aleny v muzikálu Noc na Karlštejně, za kterou byla nominována na cenu Thálie 2004.
* Pro TV Nova natočila jeden z dílů série Soukromých pastí s názvem Nezabiješ.
* Za titulní roli Jany v muzikálu Papežka získala v březnu prestižní divadelní cenu Thálie 2012.
* Je zadaná a přítel ji doprovází skoro na každém kroku.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.