Seriálovou novinkou nebudou jenom Vinaři: Co ještě uvidíte tuto sezonu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Seriálovou novinkou nebudou jenom Vinaři: Co ještě uvidíte tuto sezonu?

Hrdinové nového komediálního seriálu o víně a lidech kolem něj.
Hrdinové nového komediálního seriálu o víně a lidech kolem něj. (Foto: TV Nova, TV Prima, ČT)

Pokud chcete dát šanci novým seriálům vysíláným od podzimu na českých televizích, přečtěte si následující přehled!

ŽIVOT A DOBA SOUDCE A.K.
Kde: ČT 1
Kdy: premiéra na podzim

O co jde:
Soudce Adam Klos (David Švehlík) je člověk, kterému soudní spory vstupují do soukromí a stávají se součástí jeho života. Není pro něj lehké žít s cizími záležitostmi a každý den hledat pravdu, která je nezbytná pro spravedlivé rozhodnutí. Ve svém osobním životě se snaží žít podle vlastních představ, zároveň se stále snaží pochopit sám sebe. V každém z třinácti dílů řeší jiný soudní případ, ale všemi se prolíná jeho silný osobní příběh. V seriálu dále uvidíte také Danielu Kovářovou, Jiřího Bartošku, Jitku Čvančarovou, Zuzanu Norisovou a další.

KANCL
Kde: ČT 1
Kdy: premiéra na podzim

O co jde:
Fiktivní šestidílný komediální seriál točený netradiční formou dokumentu ukazuje život ve firmě Papír a Print, konkrétně v brněnské pobočce velkoobchodu s papírem. Tu řídí absolutně sebestředný a bezcitný vedoucí Marek Chvála (Václav Kopta). Pod záminkou péče o své podřízené se snaží »přežít« ve firmě co nejdéle a vytěžit pro sebe maximum. V dalších rolích se objeví Radim Novák, Sára Venclovská, Michal Dalecký, Pavla Vitázková a další.

NEVIDITELNÍ
Kde: ČT 1
Kdy: premiéra v září

O co jde:
Třináctidílný komediální seriál vypráví o trochu zvláštní menšině žijicí v utajení – o vodních lidech. Vypadají jako běžní smrtelnící, ale na rozdíl od nich umějí dýchat pod vodou. Poslední dobou jich ale ubývá, jelikož jim jednak klesá porodnost, a kvůli »páření« s lidmi přicházejí o svoji zázračnou schopnost. Občas se mezi nimi objeví tzv. »vlk«, vodník, který o svém původu neměl ani tušení. Problém nastane, když vodníci zjistí, že jedním takovým „vlkem“ je mediálně známý lobbista Laušman (Jiří Langmajer). Jelikož se bojí, aby je neprozradil, mají v plánu ho zlikvidovat. Jenže jeden z nich se snaží Laušmana zachránit a ani netuší, co vše tím rozpoutá. V hlavních rolích uvidíte také Jiřího Bartošku, Ivanu Chýlkovou, Luďka Sobotu, Lenku Vlasákovou, Báru Polákovou a další.

VINAŘI
Kde: Prima
Kdy: od 31.8., každou neděli od 20.15

O co jde:
Emancipovaná rozvedená manažerka z Prahy Kateřina Hýsková (Tereza Kostková) jede se svými dospělými dětmi navštívit své rodiče (Václav Postránecký a Jitka Smutná) do jihomoravských Křetic. A osud to tak nějak zařídí, že musí zůstat déle, než původně zamýšlela a zjistí, že je v Křeticích v otcově vinařství vlastně doma. Jihomoravský svět si postupně zamilují i její děti – flákač a průšvihář Buddy (Jan Brožek) a nadšená sportovkyně Petra (Alžběta Vaculčiaková).



Autor:  mhh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.