Malá ochutnávka z nových dílů: Cesty domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Malá ochutnávka z nových dílů: Cesty domů

Cesty domů
Cesty domů  (Foto pro Aha! - FTV Prima)

Na televizních obrazovkách začně být už v nejbližších dnech těsno! O přízeň diváků se bude ucházet řada českých seriálů, ať již těch stávajících, či úplně nových. A těšit se můžou příznivci všech možných žánrů. Na programu jsou (ne)obyčejné životní osudy lidí, příběhy z tolik oblíbeného lékařského prostředí i napínavé kriminální zápletky. Díky našemu manuálu budete vědět, co kdy a kde běží, které herce uvidíte i co se stane...

V deváté řadě oblíbeného seriálu poznáte hned několik nových postav a navíc budete moci vídat i některé staré známé postavy. Na začátku příběhu se vrací do děje docent Bernát (Alois Švehlík), který si bere svou dávnou lásku Blanku Lipovou (Jana Janěková). Spolu s Blankou se vám představí i její rodina a nejbližší přátelé – například dcera, záchranářka Lucie (Henrieta Hornáčková), nejlepší kamarádka Hedvika (Martina Hudečková) se syny Adamem (Petr Lněnička) a Mikulášem (Petr Štěpán), za kterého byla vdaná právě Lucie.

Jenže mezitím, co byl Mikuláš ve vězení, začala Lucie žít s jeho bratrem. Opět se setkáte také s rodinou Simony Kenigrové (Veronika Freimanová), která už není soudkyní, ale věnuje se rodině, a těšit se můžete i na postavy, které hrají Miroslav Etzler, Igor Chmela, Markéta Hrubešová či Radúz Mácha.

Autor:  mhh

Přečtěte si
koko61
17. 8. 2014 • 19:00

Všechny herce beru až na tu namyšlenou Hrubešovou. Její vaření stojí za prd - jako kuchařka se neproslavila a jako herečka je nesnesitelná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.