Překvapení pro Aloise Švehlíka z Cest domů: Utajená dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Překvapení pro Aloise Švehlíka z Cest domů: Utajená dcera!

Alois Švehlík najde v Cestách domů svou utajenou dceru.
Alois Švehlík najde v Cestách domů svou utajenou dceru. (Foto Aha! – Pavel Machan, archiv FTV Prima)

Aloise Švehlíka nečekají v roli Rudolfa Bernáta v nové řadě primáckého seriálu Cesty domů jen povinnosti novomanžela, ale také starosti otcovské. Zjistí totiž, že má dospělou dceru, o níž neměl ani tušení. Jmenuje se Lucie a hraje ji Henrieta Hornáčková.

Alois Švehlík na konci první řady o jednu dceru přišel. Soňa, kterou hrála Pavla Vitázková, zemřela při autonehodě. Teď může poznávat dceru Lucii, o jejíž existenci neměl tušení. Její matkou je lékařka Blanka, nová primářka kardiochirurgie a Bernátova dávná láska, kterou si docent hned v prvním díle nové řady vezme. Rudolf netušil, že Blanka, s níž kdysi prožil bouřlivý románek a která se v seriálu objevila v jedné z předchozích řad v pár dílech, vůbec má nějaké dítě. Natož že je jeho. Kolečka do sebe zapadla a rodina, která kdysi dávno neměla šanci být někdy pohromadě, je teď spolu.

Nová dcera své rodiče nezapře, není to žádná puťka a pracuje jako záchranářka. „Lucka je mi hodně sympatická, je to holka od rány. Musí být, když pracuje jako záchranářka. S ničím a s nikým se moc nemaže a na všechno má svůj názor. Nechá si poradit, ale jen když ona sama chce, jinak si moc nenechá do ničeho mluvit. Skoro bych řekla, že je celý její seriálový tatínek, docent Bernát,“ říká o své seriálové postavě Henrieta Hornáčková.

Nejen Rudolf Bernát se raduje z dcery, ale šťastná, že našla novou sestru, je i Vendy Kosíková (dříve Bernátová), kterou hraje Petra Horváthová. Obě herečky se dobře znají a jsou velké kamarádky.

Henrieta Hornáčková se narodila před třiceti lety na Slovensku, momentálně má angažmá v pražském Divadle ABC a vidět ji můžete i na několika dalších scénách. Kromě herectví se zabývá i tancem a taneční choreografií.



Autor:  ph

Přečtěte si
koko61
7. 8. 2014 • 09:31

Další slovenská hérečka, která obsazuje v Čechách. Copak nemáme svých hereček dost???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.