Adamovská otevřeně o českém šoubyznysu: Proč vydělává víc, než ostatní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská otevřeně o českém šoubyznysu: Proč vydělává víc, než ostatní?

Zlata Adamovská si v Ordinaci vydělala kolem deseti milionů!
Zlata Adamovská si v Ordinaci vydělala kolem deseti milionů! (Foto pro Aha! – archiv TV Nova, ara)

Herečka a hvězda seriálu Zlata Adamovská (55) na rozdíl od některých svých kolegů nepohrdne rolí v nekonečném seriálu a právě díky svému profesionálnímu přístupu získává víc rolí v komerčních projektech, což se přirozeně ukáže i na výplatní pásce.

Zatímco mnoho herců tvrdí, že práci v nekonečném seriálu přijali jenom kvůli penězům a nepřímo tak kritizují svého chlebodárce, Zlata Adamovská bere takové natáčení jako přirozenou součást herecké kariéry. „Dřív se dělaly seriály úplně stejně, jistě, bylo na ně víc času, ledacos se mohlo udělat líp, ale princip práce je dodnes stejný,“ vysvětluje oblíbená herečka na stránkách iDnes.cz.

Kromě doktorky Běly v Ordinaci přijala Adamovská roli v dalším nováckém seriálu – Kriminálka Anděl. Tam bude v poněkud neslušivé paruce hrát přísnou ředitelky obvodu pražské kriminálky Věru Beránkovou. Na své role je náležitě pyšná a užívá si je i po několika letech působení." Můj postoj v této věci je jasně daný i tím, že se v Ordinaci objevuji již devátým rokem. Nevím, proč bych zatracovala něco, kde se mi líbí a kde jsem se svou rolí spokojená. Příjemnou alternativou k této práci jsou solitérní projekty, které párkrát do roka ráda přivítám. Přiznám se, že v dnešní době takovýchto hereckých příležitostí tolik není a ten, kdo seriálovou tvorbou pohrdá, tak si třeba tolik nezahraje,“ říká Adamovská otevřeně.

A je naprosto jasné, zda si tvůrci seriálů do budoucna vyberou někoho, kdo podobným projektům věří a bokem je nepomlouvá, nebo někoho, kdo dělá pravý opak. Díky svému přístupu si Zlata Adamovská může přijít na víc rolí, než její vybíravý a kritičtí kolegové.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
babapsi
18. 8. 2014 • 14:38

to je teda opravdu, ale opravdu hnusné!

druhy.breh
18. 8. 2014 • 00:28

Ještě že mi to nepřišlo do ruky.Plastika celýho těla se holt udělat nedá

druhy.breh
18. 8. 2014 • 00:27

Nedívám se na to vůbec.Když člověk přepne,tak neví ani,že je v jiným seriálu.Taky tam hrají ti samí, viz Adamovská.Ta je všude.To opravdoví herci nechtějí hrát v seriálech?Ani se jim nedivím,že jim ty peníze za tu ostudu nestojí

druhy.breh
18. 8. 2014 • 00:22

Ten vlastní s nějakou doktorkou,která jí každou chvíli uštrykuje novější fasádu

lukosip
18. 8. 2014 • 00:18

No jinak by tam Adamovská nehrálazž

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.