Smutný herec Jan Šťastný »ostrouhal«: Přišel o statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutný herec Jan Šťastný »ostrouhal«: Přišel o statisíce!

Jan Šťastný nedostane ani korunu...
Jan Šťastný nedostane ani korunu... (Aha! – Marek Pátek, ara )

Jeden z nejlépe placených herců Jan Šťastný (48) přišel o pořádný balík. Tomáš Magnusek (30) natočil tři díly úspěšného filmu Bastardi a nyní se snímek dostává do seriálové podoby. Za to ovšem Šťastný nedostane ani korunu!

„Dvacetidílný seriál Bastardi vzniká kompilací úspěšné filmové trilogie režiséra Magnuska, bonusových scén, které byly z filmu vystřiženy, a nových dotáček. Nové záběry vznikaly pouze s vybranými herci, například s Kateřinou Brožovou, Janou Švandovou, Vítězslavem Jandákem nebo Zdeňkem Podhůrským,“ potvrzuje PR manažerka televize Barrandov Kateřina Kotalová s tím, že konkrétně s Janem Šťastným a jinými herci nové záběry do seriálu nevznikly.

Podle dobře informovaného zdroje z filmařského prostředí se Šťastný objeví zhruba ve dvanácti dílech. Za jeden natáčecí den měl herec kolem 10 000 korun, tudíž tak přijde o 120 000 korun, kdyby se Bastardi točili jako klasický seriál. Ale protože jsou to sestříhané filmy s dotáčkami a Šťastný v nich není, nedostane nic!

„Dotáčely se převážně obrazy ve vězení. Byly použity obrazy z prvních dílů, které nebyly využity před čtyřmi lety. Jde zejména o záběry ze školního prostředí,“ upřesnil režisér Tomáš Magnusek.

Dobře placený Šťastný 

Během pěti let, kdy zářil jako primář Dalibor Frynta v Ordinaci v růžové zahradě, si Jan Šťastný přišel na pěkné peníze. Za měsíc si podle našich informací vydělal zhruba 100 tisíc korun a jeho honorář za den se pohyboval okolo 14 tisíc korun.

O peníze přišla i Obermaierová
Šťastný není jediný, kdo přijde o nějakou tu korunu. Dotáček se nedočkala ani Jaroslava Obermaierová (68), Saša Rašilov (42) nebo Ilona Svobodová (54). Ti ovšem podle zdroje mají menší role a každý přijde zhruba »jen« 50 000 korun

Televize Barrandov začíná seriál vysílat 26. srpna.



Přečtěte si
anezat
15. 8. 2014 • 13:21

Zas další z plejády komediantů, kteří jsou na tom bídně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.