Miroslav Táborský (54) na hraně: Denně pije alkohol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miroslav Táborský (54) na hraně: Denně pije alkohol!

Miroslav Táborský si denně rád přihne...
Miroslav Táborský si denně rád přihne... (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek)

Po nedávných spekulacích o vážné chorobě se Miroslav Táborský s chutí vrhnul do natáčení nového seriálu Vinaři. Účinkování v seriálu o vínu je pro herce příznačné, protože tento alkohol hraje v jeho životě až nebezpečně významnou roli.

Řeknete si: sklenička vína neuškodí. Jenže když budete popíjet každý den, může se jednoho dne ukázat nebezpečná závislost na alkoholu. A to je právě nebezpečí, se kterým se Miroslav Táborský i jeho žena potýkají. "Já jsem vinař. Pivo jde na tloušťku. Ne že bych si pivo nedal, ale - a asi neprozrazuju nic, co bych neměl - víno piju takřka každý den," říká o soukromém návyku herec na webu iDnes.cz.


Zároveň ale vylučuje, že by byl alkoholik a tvrdí, že pije přiměřeně. A tomu rádi věříme. "Ne moc, snažím se pít dobré víno, máme prostě se ženou rádi, když si večer otevřeme tu sedmičku. Ono je to taky tím, že člověk večer přijde z představení a ty dvě skleničky jsou optimální pro uklidnění." Všeho s mírou vážení!



Přečtěte si
anezat
29. 8. 2014 • 12:18

Dobrý jako herec a možná i jako člověk...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.