VIDEO z prvního dílu Ulice po letní pauze: Eliáš se před soudem rozhodl Libušku zničit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO z prvního dílu Ulice po letní pauze: Eliáš se před soudem rozhodl Libušku zničit!

Eliáš se u soudu rozhodne zničit štěstí Libuška a Libora. A začně lhát...
Eliáš se u soudu rozhodne zničit štěstí Libuška a Libora. A začně lhát... (TV Nova)

Už v pondělí se na obrazovce objeví první z nových dílů nekonečného seriálu Ulice. Nová řada začne hodně zostra, a to soudem o Liborova syna Adama. Jako svědek přijde i Eliáš, který má jediný cíl: zničit štěstí Libušky a Libora.

U soudu proti sobě usednou Libor a Karolína. Jde totiž o jejich syna Adama, a tak soudce musí zjistit i to, jaký výchovný vliv může mít na Adama Libuška. Ta se tím pádem dostane do palby otázek na její dřívější závislost na alkoholu. Jako svědek je navíc povolán Eliáš, který ani chvilku nezaváhá a Libušku se rozhodně přímo v soudní síni zničit. Podaří se mu to?

Video se připravuje ...

Situace je o to zamotanější, že Libuška přes den potká docela náhodou Karolínu a snaží se jí domluvit. Zároveň jí zcela otevřeně říká vše o Eliášovi, přičemž nezapomíná dodat, že byť je takový, jaký je, nechce od něj Borise úplně odtrhnout. Vždyť je to přece pořád jeho táta.

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.