Semifinále Tvoje tvář má známý hlas: Královnou Holišová, dříč Rychlý ostrouhal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Semifinále Tvoje tvář má známý hlas: Královnou Holišová, dříč Rychlý ostrouhal!

Osmička soutěžících z první řady show z moderátorem Ondřejem Sokolem (úplně vpravo). Adam Myšík Iva Pazderková Hana Holišová David Kraus Ivana Chýlková Anna Fialová Petr Vondráček Petr Rychlý
Osmička soutěžících z první řady show z moderátorem Ondřejem Sokolem (úplně vpravo). Adam Myšík Iva Pazderková Hana Holišová David Kraus Ivana Chýlková Anna Fialová Petr Vondráček Petr Rychlý (Foto TV Nova)

Dnes večer proběhlo předposlední kolo ostře sledované soutěže. Šťastná, ale unavená čtyřka vítězů se už nemůže dočkat sobotního finále!

Jako obvykle se nejdříve obodovali sami soutěžící mezi sebou, pak převzala nelehký úkol hvězdná porota. Tahouny večera byla podle reakcí publika Hana Holišová a perfekcionista Petr Rychlý. Tentokrát ovšem zaválel i Adam Mišík jako Karel Gott a Ivana Chýlková v roli romské pěvecké ikony Věry Bílé. Vítězkou kola se očekávaně stala favoritka soutěže Hanka Holišová, pak začalo nervy drásající peklo: A do velkého finále se vedle dnešní vítězky po kalkulaci všech bodů dostal David Kraus, Iva Pazderková a Ivanka Chýlková. Gratulujeme! A program finále? Speciální duety!

Obdobný koncept televizní show jsme v Česku dosud neměli. Není tedy divu, že Tvoje tvář má známý hlas vzbudila tak enormní divácký ohlas. Statisíce Čechů usedalo každou sobotu k televizi a spolu s porotou žaslo nad výkony soutěžících a šikovných maskérů. Divák ovšem nemusí s blížícím se finále smutnit. Podle zákulisních informací se uvažuje o další řadě, v tuto chvíli už má dokonce probíhat oslovování nových tváří z řad našich známých herců a zpěváků. Kdo z nich zvedne hozenou rukavici příště?



Přečtěte si
1pravda1
6. 6. 2016 • 09:47

Opravdu jsem měla pocit, že Chýlková je protěžovaná, aby se dostala do finále! Ve finále měl být kromě Holišové, Krause, Pazderkové - všichni tři naprosto zaslouženě i Petr Rychlý, byl opravdu super a jeho vystoupení byla mnohem lepší než ta od velice až křečovitě se snažící Chýlkové. Sokol se mi jako moderátor nelíbí, nevím jestli je gay nebo si na něho hraje, ale proč ta vyteplená gesta, tenčí hlas než normálně..... Podle mého názoru jako moderátor přehrává..... V porotě Kohák a Ledecký super, ale Čvančarová často neví co říct.... když je sama za sebe, tak nic moc.

ph6633
6. 6. 2016 • 07:36

Jako pořad pro pobavení dobrý, ale chtělo by to jiného moderátora, Sokol - rádoby vtipný - většinou trapný. Bodování není spravedlivé, mám pocit, že se protěžuje Chýlková, která se tam nehodí. Petr Rychlý se nadřel mnohem víc, sklidil úspěchů mnohem víc, tak jak je možné, že se nedostal do finále? Vše je tady zmanipulované.

majojo
5. 6. 2016 • 18:30

Všech deset dílů je předtočených a sestřihaných. Jak jinak by herce stihli dokonale namaskovat v těch pár minutách mezi rozhovorem se Sokolem a vlastním vystoupením? Ovšem u Pazderkové to tentokrát bylo o něco víc.

majojo
5. 6. 2016 • 18:27

Když slyším z úst porotců této soutěže slovo famózní, doslova se osypu. Jednak jím nešetří a jednak jím hází jako hliněnkama. Co se bodování týče - vy jste to pane autor neviděl, že ne? Jinak byste věděl, že oproti minulým dílům hlasovali napřed účinkující a pak porota, nebylo to jako obvykle.

kahuda
5. 6. 2016 • 17:09

Nevím proč,ale připadá mi,že pořadí bylo dáno scénářem!Ať jsou kvality interpreta sebelepší.Některé výkony byly pod psa,ale porota pro ně nešetřila chválou ani body a některé dobré byly silně podhodnoceny.Již to nebudu sledovat.Zklamalo mne to.Asi jde opět jen a jen o peníze.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.