Odhalené zákulisí Tvoje tvář má známý hlas: Kvůli Holišové švadleny potily krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odhalené zákulisí Tvoje tvář má známý hlas: Kvůli Holišové švadleny potily krev!

Jako Catherina Zeta-Jones bojovala jen se svojí stydlivostí.
Jako Catherina Zeta-Jones bojovala jen se svojí stydlivostí. (Foto archiv TV Nova)

Stovky hodin práce po nocích a desítky metrů nejluxusnější látek z celé Evropy. I to je tajemství vítězství Hanky Holišové v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Brokát za tisíce
Originál: Aretha Franklin
„V tomto případě jsme sháněli speciální látku, která byla přivezena na poslední chvíli až z Itálie. Je to opravdu brokát, jeden z nejdražších materiálů. Metr stál snad 1500 korun. pro Hanku se vyráběl i speciální vaton, aby měla velká prsa,“ prozradil hlavní kostymér Roman Solc.


Zničená krejčová
Originál: Catherine Zeta-Jones
„Třásně jsou opět přivezené ze zahraničí. U nás jsme nic podobného nemohli sehnat. Všechny ty věci se objednávali ve speciálním obchodě pro tanečníky z Německa. Objednávka trvala týden a švadlena to musela vyrobit přes noc. Nespala, aby to druhý den bylo hotové,“ řekl Nedělnímu Aha! kostymér.
Drahé repliky
Originál: Michael Jackson
„Bunda z pravé kůže by mohla jít okamžitě do muzea. Všechny komponenty i zdobení jsou kopie originálu. Velice pečlivě se studoval nejen videoklip, ale i fotografie. Všechny kostýmy, ale speciálně tato věc patřila mezi ty nejdražší. Její cena by se dala vyčíslit na desetitisíce,“ dodal hlavní kostymér.
Luxus i Itálie
Originál: Beyoncé
„Největším oříškem byla výroba zlaté rukavice. Je zhotovena z lycry a jsou na ni našity zlaté plíšky. Tady nám dalo nejvíce zabrat sehnat fotografii, kde je to pořádně vidět. Materiál na body byl opět přivezený z Itálie. Je to speciální lycra. A ta je doplněna i neoprenem, který dělá ten tvar na bocích,“ prozradil Solc.



Přečtěte si
jity
13. 6. 2016 • 10:55

Samozřejmě, že všimli a to už je skoro 27 po revuluci a stále nemáme nic z toho co potřebovali.

6010
13. 6. 2016 • 09:11

No tak to bys teda koukal, jak se tito jmenovaní zlepšili a to neskutečně, jeden jako druhý.A Holišová, ta teď nemá konkurentku.

6010
13. 6. 2016 • 09:08

V tomto pořadu "potili krev" asi všichni, ale výsledek stál za to.Bravo . Lepší pořad a zábavu jsem v životě nezažila.Kam se hrabou Silvestrovské pořady s těmi baviči co máme.Toto je zábava a tato sestava účinkujících byla excelentní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.