Hvězda TVÁŘE Rychlý (50): Kolegové kvůli němu přicházejí o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda TVÁŘE Rychlý (50): Kolegové kvůli němu přicházejí o peníze!

Kvůli náročné show zaměstnal i vlastní rodinu, každý mu musí pomáhat.
Kvůli náročné show zaměstnal i vlastní rodinu, každý mu musí pomáhat. (Foto TV Nova)

Už od února se víc věnuje pořadu Tvoje tvář má známý hlas. K Ordinaci v růžové zahradě se Petr Rychlý (50) chová hodně macešsky. Jeho Mázl se v dílech točených od března sotva mihne.

A to seriál herci už 11 let vydělává krásných 15 000 za natáčecí den. Rychlý si tak vydělal miliony. Klidně ale Ordinaci odstrčil a vstoupil do projektu, který každou sobotu u diváků trhá rekordy ve sledovanosti. Nebylo to ale »zadarmo«. Vznikly pochopitelně značné komplikace.

"Kvůli Rychlému se měnil natáčecí plán, kolegové mu museli vyjít vstříc, protože skoro neměl čas,“ řekl Nedělnímu Aha! člověk ze štábu. A prozradil další šokující věc. „Protože Rychlý nemohl březen a duben tolik točit, přišli o peníze i herci, kteří s ním vystupují ve společných obrazech. Nadělalo to tady trochu zlou krev,“ prozradil zdroj informace ze zákulisí nejsledovanějšího seriálu.

Chce tam každý

Tvoje tvář má ovšem na Nově nyní zelenou, už se chystá druhá řada, a tak se herci spíš snaží jít v stopách Rychlého a taky nastoupit do ostře sledovaného projektu. Za osm televizních večerů si nejen pomůžou v popularitě, ale taky si přijdou hrubým odhadem na čtvrt milionu korun.



Přečtěte si
6010
1. 5. 2016 • 09:59

Pokud se týká Rychlého, tak v tom nevidím vůbec žádný problém.Ordinace i Tvoje tvář má známý hlas jsou pod taktovou Novy, tak holt se to musí upravit, aby to vyhovovalo všem.Rychlý vyniká v obou pořadech, tak nechť ať se mu přizpůsobí.V roli Nedvěda byl nepřekonatelný, je to bavič jak má být.Takových bavičů máme již poskrovnu.

auslak
1. 5. 2016 • 08:54

řešení by bylo ukončit ty neskutečně dlouhé seriály , které už vůbec netáhnou a taky na obrazovky dát nové neokoukané tváře . . protože někteří se tam objevují od reklamy , moderování až po všechny " duchaplné " seriály

harm10
1. 5. 2016 • 07:41

Ono nejde o to zda pan Rychlý točí všude,ale o to ,že tato zemička asi nemá dost kvalitnějších herců,já už ho ani vidět nemůžu,je všude a mnoho dalších,bojím se otevřít TV,aby ti co točí všechno nevyskočili ven,je to pořád ta samá skupina lidí/ne herců/,už je to trapné.Hrát v TV mají jen herci a to herci,kteří jsou vystudovaní,je jich v oblastních,krajských,ale i pražských divadlech opravdu hodně a jsou mnohdy lepší než ty "hvězdy" jenže kamarád má kamaráda -a je to,produkce se nezajímá o jiné a tak to vypadá.Já už seriály nemusím a vlastně ani nechci.Scénáristi blejou tu svou nesmyslnou frašku ,ale hlavně ,že se točí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.