Žhavé info&foto: Žilková se rozloučila s exmanželem, Agáta se vyzbrojila kapesníky navíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žhavé info&foto: Žilková se rozloučila s exmanželem, Agáta se vyzbrojila kapesníky navíc!

Agáta Prachařová, která se kvůli pohřbu otčíma vrátila dříve z dovolené, se neubránila slzám.
Agáta Prachařová, která se kvůli pohřbu otčíma vrátila dříve z dovolené, se neubránila slzám. (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Poslední rozloučení s exmanželem Veroniky Žilkové (54) a otcem jejích dvou synů, Markem Navrátilem (†55), se konalo v krematoriu v pražských Strašnicích.

Ceremoniálu se účastnila nejen Žilková s dětmi, ale také další její manželé. Otec Agáty Jiří Hanych (57) a její současný manžel, ministr obrany Martin Stropnický (59). Ačkoli se pohřeb oficiálně konal od 10:00, rodina Žilkové byla na místě o hodinu dříve. Bylo totiž zapotřebí připravit projekci a položit věnce.

Agáta Prachařová, která se kvůli pohřbu nevlastního otce vrátila dříve z dovolené, se zásobila dostatečným množstvím kapesníčků. A udělala dobře. Z fotografií je patrné, že za černými brýlemi schovávala uslzené oči. Oporou jí byl manžel Jakub Prachař (32), který společně s ní pokládal ke hrobu Marka Navrátila smuteční věnec. Smutek neskrýval ani Vincent Navrátil, kterého utěšovala přítelkyně Sabina.

Exkluzivní fotografie z pohřbu Marka Navrátila, se kterým má Žilková syny Vincenta (19) a Cyrila (27), najdete ve fotogalerii k tomuto článku.

 VÍCE O NÁHLÉM ÚMRTÍ EXMANŽELA ŽILKOVÉ NAJDETE ZDE!



Přečtěte si
jity
27. 5. 2016 • 11:37

Ať si říká kdo chce co che, tak musí ji to být líto, už z toho důvodu, že její synové přišli o otce. Zvláště když o ně neztratil zájem a stýkali se. Byl to docela pěkný chlap, holt ty nešťastné mrtvice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.