Proč ministr Stropnický (59) špatně mluví? Těžká operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proč ministr Stropnický (59) špatně mluví? Těžká operace!

Martin Stropnický podstoupil těžkou operaci, proto se mu špatně mluví.
Martin Stropnický podstoupil těžkou operaci, proto se mu špatně mluví. (Foto ČTK)

Nešlo si nevšimnout, že Martin Stropnický (59) v poslední době často nemůže pořádně otvírat ústa a mluvit. Co za tím vězí? „Manžel prodělal těžkou operaci dásně,“ prozradila deníku Aha! herečka Veronika Žilková (54).

Patálie se zuby má ministr obrany už přes rok. Před dvěma měsíci v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích konečně absolvoval v narkóze operaci a od té doby pravidelně dochází na stomatologické oddělení.

„Řezali mu kost. A teď mu postupně dělají nové korunky a různé jiné operativní zákroky. Je to běh na dlouhou trať a dost bolestivý,“ řekl Aha! zdroj z nemocnice s tím, že v nejbližších dnech Stropnického čeká další chirurgický zákrok.

„Po první operaci manžel šel hned druhý den do práce. Bohužel si nemůže dovolit neschopenku a zůstat doma,“ komentuje Žilková, která se už těší, až její muž stomatologii definitivně opustí. Mít necitlivá ústa musí být pro ministra, který má od rána do večera různá jednání, obzvlášť nepříjemné. Není divu, že trpí jako zvíře.



Přečtěte si
-bello-
10. 3. 2016 • 22:37

já to neznám , tedy si myslím, že furt dokola mu to dělat nemůžou, ale třeba dostal přes hubu od Žilkový, když jí zakázal vyjít na ulici v burce

ellenic
10. 3. 2016 • 00:50

Co to má Martin Stropnický na hlavě za porost , Žilková mluvila o těžké operaci dásně. Co je se Žilkovou, tak to už není ten charismatický Stropnický, ta jeho nová rodina má na něho nějaký zvláštní vliv . Dokud byl s Lucií, tak to byl úplně jiný člověk .

anezat
9. 3. 2016 • 12:43

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.