Dcera Žilkové vydělává balík: Ta cifra vás uzemní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Žilkové vydělává balík: Ta cifra vás uzemní!

Brát honorář je prý podle Korduly lepší než kapesné za mytí nádobí.
Brát honorář je prý podle Korduly lepší než kapesné za mytí nádobí. (Foto herminapress.cz)

Desetileté Kordule Stropnické by mohli závidět i vysoce postavení manažeři. Za deset dní si totiž vydělala více než mnozí z nich za celý měsíc!

Po boku takových hvězd jako je David Matásek, Lenka Vlasáková nebo Jana Švandová si i malá dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického zahrála v nové české komedii Jak se zbavit nevěsty. I přesto, že dětští herci mají ve srovnání s dospělými daleko nižší honoráře, přišla si Kordulka na pěkný balík.


„Za natáčecí den dostávají pět až osm tisíc korun. Kordulka točila v létě a měla zhruba deset natáčecích dní,“ řekl Blesku zdroj ze zákulisí filmu. Zda je nezvykle vysoký honorář závislý na míře popularity rodičů malé Kordulky se můžeme jen domnívat. Co už je ale jisté je to, jak se svou první výplatou Kordulka naloží. „Důležité pro mě bylo vydělat si na oves pro mého koně Froda. O to mi šlo. Je to hodně drahé,“ prozradila své finanční plány.



Přečtěte si
ellenic
4. 5. 2016 • 10:14

-bello- Také mne to video pobavilo, mluvila tam bez scénáře a bez režiséra a byla to katastrofa .

-bello-
3. 5. 2016 • 13:16

arart jsi sprostá, že ?Opět, že? Srovnej si hrušky a jabka a orientuj se co je konzerva .Intergrály tam Žilková neučí, to není gympl ( státní gympl, na ,soukromém to mají za cizí slovo, jako ty!)

ararat
2. 5. 2016 • 15:04

nemel howna a něco si o tom zjisti,než budeš psát bludy a druhým nadávat

-bello-
2. 5. 2016 • 11:18

primitivní nick " ararat " ježíšikriste, Žilková horkotěžko prolezla konzervou a tam ted dává lekce herectví. Prej profesorkou na VŠ.Jen debil může o konzervě říct, že je to VŠ a jen debil si myslí, že lekce herectví mají co do vzdělání nějakou podmínku !!!!!! ach jo, nick ararat by to měla tady zabalit.Je blbá., blbá nevzdělaná

ararat
2. 5. 2016 • 06:33

No vidíš Marfušo jaké díry ve znalostech.je z ní paní profesorka na Vysoké škole. Pokud si myslíš že herec je jenom člověk,který se postaví na prkna a hraje tak jsi opravdu připrdlá,neboli hloupá chudinka. Prosím tě než napíšeš blábol tak si to ověř.Jsi hlava děravá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.