Jan Dolanský & Lenka Vlasáková: Proč se vyhýbají svatbě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Dolanský & Lenka Vlasáková: Proč se vyhýbají svatbě?

Jan Dolanský a Lenka Vlasáková
Jan Dolanský a Lenka Vlasáková (Foto David Kundrát, Pavel Machan)

Jan Dolanský (40) a Lenka Vlasáková (46) spolu vychovávají čtyři děti a tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Na psí knížku spolu žijí už 16 let, ale svatba je v nedohledu. Populární herecká dvojice prý na svatbu nemá čas!

Pár společně vychovává čtyři děti. Sofii, kterou má Vlasáková s výtvarníkem Egonem Tobiášem (47), Amélii, Maxe a Johana. Ačkoliv se o nich často píše jako o manželském páru, tihle dva spolu žijí už 16 let na psí knížku. Vzhledem k tomu, že jsou oba velmi žádání, někdy je skloubení rodiny, práce a osobního života pořádná dřina.

„Někdy je to náročné třeba logisticky, když každý z nás potřebuje jet někam jinam, ale zvládáme to. Máme na to harmonogram, bez dokonalého plánování by to nešlo. Ale zase jsme si ověřili, že to funguje,“ řekla Vlasáková magazínu Sedmička.

Vzhledem k tomu, že spolu žijí už pěknou řádku let a vychovávají spolu čtyři děti, otázka, kdy bude svatba je pomalu na denním pořádku. „Až na to bude čas, svatba bude. I děti se nás ptají, ale říkáme jim, že se to musí dokonale naplánovat,“ svěřila se Vlasáková magazínu Sedmička.

To, že nemá Vlasáková manžela, ale pouze partnera, ji rozhodně netrápí. Herečka už jednou vdaná byla, ale říct své drahé polovičce ano se rozhodně nebrání. Bohužel zatím nebyl čas, uživit šestičlennou rodinu není v dnešní době žádná legrace, a pokud mají zrovna oba volno, nechtějí se stresovat a jen si užívat sebe navzájem.

„Když už nějaký ten čas přece jen máme a je ta možnost, s Honzou se sebereme a jedeme spolu jen sami dva na nějaký romantický víkend. To pro nás strašně moc znamená,“ dodala herečka magazínu Sedmička.

Na video s Lenkou Vlasákovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
                                                                     

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.