Moderátor »Milionáře« Marek Vašut šokoval diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátor »Milionáře« Marek Vašut šokoval diváky!

Marek Vašut by se uživil i jako beatboxer.
Marek Vašut by se uživil i jako beatboxer. (Foto: TV Nova)

Nový moderátor vědomostní soutěže Chcete být milionářem? Marek Vašut (55) si poradí s jakoukoliv překážkou. Když je potřeba, tak i zarapuje nebo předvede beatbox!

„Mám rád fotbal, trénuju tým složený z přátel ze střední. Rád poslouchám a skládám hudbu, rap, píšu texty...,“ vypočítává student České zemědělské univerzity Luděk Jaroslav Novák. A Vašut se toho hned chytne: „To nám něco zarapujte, že jo!“ Mladý soutěžící se pokusí smečovat slovy: „Nedáte mi do toho beatbox?“ Vašuta ale dotaz nezaskočí, vyšpulí pusu a vyloudí ze sebe zvuk, ze kterého publikum burácí radostí. „Jestli mě vyhodí, že se na to nikdo nebude dívat, tak to dáme dohromady,“ žertuje moderátor. Soutěž uvidíte už dnes večer na TV Nova. 



Přečtěte si
ararat
6. 5. 2016 • 12:36

A ty Mařeno, tady chodíš proč?No za drbama,pavlačový blázen je z tebe.

ararat
6. 5. 2016 • 12:33

No my víme že nic nesleduje my víme že vše víš nejlépe,jak můžeš znát Kameňák,když se na TV nedíváš,jsi nějaký protimluv co?..JE TO BLÁZEN HOĎTE NA NÍ SÍŤ ŮÚŮÚŮÚŮÚŮÚŮÚŮÚŮÚŮÚ už jede záchranka dostane injekci

ararat
5. 5. 2016 • 14:43

jsi jen směšná figurka co tady dělá kašpárka s rolničkami,chceš ponížit,urazit a srážet lidi na dno,ale opak je pravdou,sama se ponižuješ a urážíš,jsi infantilní nemocný člověk,který se nás snaží přesvědčit o tom,jak jsi chytrá a všemu rozumíš..no naplat opak je pravdou

-bello-
5. 5. 2016 • 00:25

eisenbieger co se furt staráš o teri ? Sám se starej!! V Benešově leje , prosákl ti hrob. Vem to přes Ostravu, tam nečeká hrob, ale jemu podobná, Strouhalová Évinka. A sní , v tváři ruměná, jak roluje z podvlíkaček tvých 30 cm Adama na světlo života.-D /A dej bacha, je to uklízečka, surfařka prachu a zná jen mejdlo z jelena/.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.