Exekuce? Gottův obraz si odnesla bezpečnostní agentura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exekuce? Gottův obraz si odnesla bezpečnostní agentura!

Před dražbou byl návštěvníkům udělení cen Trebbia puštěn záznam, na kterém Gott o svém obrazu mluví.
Před dražbou byl návštěvníkům udělení cen Trebbia puštěn záznam, na kterém Gott o svém obrazu mluví. (Reprofoto ČT)

Jeden z posledních obrazů Karla Gotta (76) se stal majetkem bezpečnostní agentury. Naplnily se snad obavy plynoucí z přepisu jeho honosné vily na manželku?

Naštěstí není Místrova situace tak vážná! Naopak, svými obrazy podporuje kromě jiného také dobročinné účely. Obraz V kavárně, který Gott namaloval po novém roce v období mezi chemoterapiemi, věnoval nadaci Chantal Poullain. Ten se následně stal předmětem charitativní dražby v rámci předávání cen Trebbia.


Gottovo nejnovější dílo nakonec vydražila za 230 tisíc korun realitní a bezpečnostní firma. Ačkoliv sám sebe nepovažuje za profesionální malíře, nového majitele obrazu potěšil. „Musím neskromně říct, že ten, kdo můj obraz v rámci charitativní dražby vydražil, dobře investoval,“ řekl Blesku Gott, pro kterého je malování do určité míry také léčivou terapií při boji se zákeřnou rakovinou.

BOJ KARLA GOTTA S RAKOVINOU - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
ararat
1. 4. 2016 • 17:39

Markéto že ty jsi -bello- вас пацук fůj

stekajicikocka
24. 3. 2016 • 10:53

Ženská vzpamatuj se. Ararat je pražačka, měla opravdu hodně pestrý život .

zamlzena
24. 3. 2016 • 10:50

Zřejmě se někdo už donačista zbláznil......K tématu: Gott maluje asi spíše "nicmoc". Ovšem problémy s uznáním za svého života měla většina malířů, jejichž obrazy se dnes cení. To se už nedozvíme.Proč nemalovat, když ho to těší? Já maluju také, i když nemám na to, aby mně radil ěnjaký mistr, a technika mně dělá někdy určité potíže. Barvy schnou různě rychle,a mění se po zaschnutí. Nejtěžší je chytit odstín pleti. Karlu Gottovi přeji hodně sil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.