Děsivá ruleta s osudem! Nenapravitelný Karel Gott! Kdy už mu konečně dojde, že je to skutečně vážné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivá ruleta s osudem! Nenapravitelný Karel Gott! Kdy už mu konečně dojde, že je to skutečně vážné?

Na vyšetření srdce vezla Karla jeho manželka Ivana.
Na vyšetření srdce vezla Karla jeho manželka Ivana. (Foto Aha!: Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Jiří Krušina)

Tak tohle už je vážně síla! Místo toho, aby si zpěvák kurýroval nemocné srdíčko v stabilním poklidu domova, sbalil kufry a vydal se rovnou ze špitálu do extrémních  tropů a ještě k tomu letadlem! Proč takový hazard, proboha?!

Komu není rady, tomu není pomoci! Zpěvák Karel Gott (75) trpící údajně problémy se srdcem sice poctivě navštívil nejlepšího kardiologa v zemi, ovšem hodným pacientem dlouho být nevydržel Jak už veřejnost ví, nedlouho po návratu z vyšetření, zabalil plavky a klidně si odletěl za zbytkem rodinky na Krétu. Že na tom není nic tak divného? Vždyť volno si náš přepracovaný idol jistě zaslouží, řekne si většina z nás. Odbornící ovšem zdvihají varovný prst!

Pro srdce oslabené nemocí či špatnou funkcí jsou jakékoliv výkyvy oproti normálu totiž velmi riskantní. "Možné změny tlaku v kabině letadel mohou způsobit kolísání tlaku krevního a tím zvětšovat nápor na oslabený myokard, nemluvě o riziku vzniku krevních sraženin v cévách. Když k tomu pak připočteme následný pobyt takového pacienta s případným střídavým pobytem v ledově klimatizovaném hotelu a třicetistupňovým peklem na plážích, jde skutečně o hazard se zdravím," míní odborník z jedné pražské kliniky, který si nepřál být jmenován.

Jedinou útěchou tak všem jeho fanouškům může být fakt, že Mistr vše přečká jako tolikrát v minulosti bez úhony. Je to velký bojovník a navíc dva týdny strávené v kruhu svých milovaných dcerušek a pozorné manželky, ho skutečně dají do pořádku a pohody, tak jak si plánuje!

 

 



Autor: 

Přečtěte si
cukrenka
4. 7. 2015 • 14:14

Pirk radí lékařům dělat dlouhé přesčasy. Já sama , jako pacient, mám špatné zkušenosti, když mne lékař zaměnil za jinou pacientku.Operoval v osm večer, po šixchtě v nemocnici. Tedy nikoliv, každý nemůže, a nedoporučoval by to rozumný člověk. Pirk též běhá maraton, který je určitě extremní zátěží .

ivoadler
4. 7. 2015 • 10:21

Zdravotní problémy? To je pro ty druhé, mně velkého Káju se to netýká.

qwertina
3. 7. 2015 • 23:41

anezat
3. 7. 2015 • 20:47

Většina lidí má obavy o život a zdraví svých blízkých a jak žije tento bláznivý stařík, je jim naprosto ukradené. Gottová je zdravotní sestra, tak ať se obává ona. A nezapomeň si tu na mém příspěvku léčit své komplexy, milá ararat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.