Srdce v ohrožení? Karel Gott (75) a jeho tajný převoz do špitálu: Co se dělo minutu po minutě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Srdce v ohrožení? Karel Gott (75) a jeho tajný převoz do špitálu: Co se dělo minutu po minutě...

Karel Gott skončil v IKEMu!
Karel Gott skončil v IKEMu! (Foto Aha!: David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek)

Bránil se zuby nehty přiznat, že má zdravotní potíže! Nicméně fotoreportéři deníku Aha! zachytili Karla Gotta (75), jak přijíždí na vyšetření do nemocnice. Přesněji řečeno: manželka Ivana s vyděšeným výrazem ve tváři ho přivezla na akutní příjem kardiocentra pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM).

Do špičkového špitálu, který je českou jedničkou v léčbě kardiovaskulárních (srdečních a cévních) chorob, dorazili Gottovi včera ráno. Ivana řídila svůj černý golf, Karel seděl na místě spolujezdce. S krčním límcem, kterým si fixuje nemocnou páteř, a s brýlemi na očích moderátorka doprovodila svého manžela na akutní příjem kardiologické kliniky.

Zpěvák si také kryl oči slunečními brýlemi. Vypadal unaveně a pohuble. Právě na to, že Mistr viditelně ubývá na váze, upozorňuje deník Aha! už několik týdnů. Poté, co si Gotta po vyřízení papírových formalit převzal lékař, odjela jeho žena s vystrašeným výrazem ve tváři domů. „Karel Gott podstoupil v pražské nemocnici IKEM standardní ambulantní vyšetření srdce. V pořádku je již doma. Vzhledem k tomu, že zdraví je osobní záležitostí každého z nás, nebude se k němu pan Gott mediálně vyjadřovat,“ řekla deníku Aha! zpěvákova nová tisková mluvčí Aneta Stolzová. Sám Český slavík měl po celý zbytek včerejška nedostupný telefon.

Karel: Jsem zdravý!

Informace o tom, že má Karel Gott zdravotní problémy, měl deník Aha! už před několika týdny. Jenže Slavík je vyvracel! „Nic mi není, chodím na standardní vyšetření, říkám tomu revize těla. Na tu přece chodí lidé už v mladším věku,“ řekl nám zpěvák k informacím, že se pravidelně objevuje v nemocnici. „Mé srdce je v pořádku a na správném místě,“ dodal pak ke spekulacím, že navštěvuje kardiologa. Nyní se ukazuje, že zpěvák skutečně chodí na vyšetření se srdíčkem.

Co se dělo minutu po minutě:

7:32 – otevírají se vrata slavičího sídla na pražské Bertramce. Ivana usedá za volant a jede s Karlem do nemocnice.

7:50 – Ivanino auto přijíždí do pražského IKEMu před akutní příjem kardiocentra. Bohužel tam mohou stát jen sanitky, tak hledá Ivana místo jinde.

7:53 – Nakonec zaparkuje před nemocnicí a doprovází Gotta. 7:55 – Zpěváka přijímají v nemocnici a vyřizuje si potřebné papíry.

7:58 – Ivana odchází z nemocnice, aby mohla svoji dceru Nelinku (7) odvézt do nedaleké školy.

13:50 – Mluvčí IKEM vydává prohlášení, že nemůže informovat o hospitalizaci a zdravotním stavu pacientů.

14:15 – Nová zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová potvrzuje, že Karel podstoupil v pražské nemocnici IKEM standardní ambulantní vyšetření srdce.

17:11 – Přichází další a rozšířené vyjádření od mluvčí, ve kterém stojí, že vysoké pracovní nasazení, ale i věk pana Gotta vyžadují, aby byl pod dohledem lékařů a o své zdraví preventivně pečoval.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
britva
25. 6. 2015 • 19:43

Iveta už rok nepije kolik tomu dědovi je vůbec roků už by měl užívat důchodu a né se hnát za penězma. snad jich vydělal už dost, né

subrosa1976
25. 6. 2015 • 16:35

Myslím, že jeho obtíže nejsou příjemné, držím mu palce, srdce je životně důležitý orgán, který bohužel jen tak nenahradí ani v Ikemu. A že jsou tam excelentní! Chápu Gotta, že se nechce moc vyjadřovat, proč taky, je to jeho soukromí a nikomu do toho nic není. To už skoro, aby veřejně večer prohlašoval všem novinářům co snědl, kolikrát byl na wc a zda už smrkal. Bohužel být slavný má i tuto druhou stránku, což mu nezávidím. Jestli se už Gott někomu nelíbí ok, máme svobodné názory, ale za sebe mu držím palce a jeho obdivuji a obdivovat budu Většina z těch co ho kritizuje, jak je starý a tak podobně v jeho věku bude už pod kytkami a hlavně s Alzheimerem v palici.

news
25. 6. 2015 • 15:45

Proč tak to nepíšete o obyčejných lidech co pak goott je jiný než druhořadý člověk !!!!!!!!!! A jednou tam stejně musíme všichni tak čemu se bráníte.... at je rád že je rád......

hermanka
25. 6. 2015 • 13:28

Pane Gott,jak to že chodíte na emergency,když vám vlastně nic není jak říkáte?Zabíráte místo lidem,které přiveze záchranka.Jděte si k obvodnímu.Nejste žádná vyjímka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.