Nemocná Gottová přistižena na večírku! Divadlo zuří, Gott ji brání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nemocná Gottová přistižena na večírku! Divadlo zuří, Gott ji brání

Podle kolegů je Ivana nechala na holičkách a šla se raději bavit.
Podle kolegů je Ivana nechala na holičkách a šla se raději bavit. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Naštvala celé Divadlo Broadway, protože narychlo kvůli zdravotním problémům odešla z muzikálu Přízrak Londýna! V pátek večer, kdy měla původně podle producentů stát na jevišti, se ale Ivana Gottová (39) objevila na oslavě 70. narozenin Karla Šípa. A to je rozpálilo doběla!

„Měla hrát v pátek a v sobotu,“ tvrdí producentka muzikálu Ema Krahulíková (54). To, že se Ivana objevila v pátek večer na lodi Taurus, kam přišla popřát k 70. narozeninám rodinnému příteli, ji překvapilo.

Do celé věci se ale vůbec poprvé vložil manžel Gottové Karel Gott (75). „Není pravda, že měla v pátek hrát. Bez ohledu na to, že paní Krahulíková souhlasila s přerušením účinkování Ivany v květnu a červnu, čehož jsem byl přítomen, ani podle původního harmonogramu v pátek hrát neměla,“ řekl Nedělnímu Aha! důrazně Gott. Na tom, že jeho žena i přes potíže přišla na párty na lodi nevidí nic špatného

„Pátečních soukromých narozenin Karla Šípa jsme se zúčastnili na moji žádost, vždyť s Karlem nás spojuje dlouholeté přátelství a spolupráce“ pozastavil se Gott. „Proč by mělo vadit, že se mnou přišla popřát, když ten večer neměla nikde jinde být“ sdělil Nedělnímu Aha! Gott.

Podle našeho zjištění hrála v pátek v divadle alternace Gottové Vanda Konečná (43), v sobotu už nastoupila náhradnice za Ivanu – Adriana Bajtková (26).

Karla Gotta celá situace okolo jeho ženy velmi znepokojuje! „Ivana má zdravotní problémy. A to jsem také paní producentce Krahulíkové potvrdil. Rozešli jsme se tím, že jsme domluveni, že Ivana na květen a červen účinkování přeruší a podle vývoje zdravotního stavu se do konce června domluví, jak to bude od září,“ řekl Nedělnímu Aha! Gott.

„Formu, obsah i způsob medializace přerušení účinkování Ivany v muzikálu, stejně tak interpretaci schůzky s paní Krahulíkovou považuji ze strany produkce prostě za neseriózní. Neodpovídá ani skutečnosti ani dohodě s paní Krahulíkovou. Na schůzku jsem šel jako manžel Ivany se znalostí jejího zdravotního stavu a dnešním pohledem viděno též jako svědek. Neexistuje jediný důvod, aby produkce zveřejňovala detaily o zdravotním stav Ivany“ dodal zpěvák.

Ivana: Zranila jsem se!
Gottová v sobotu večer ve svém vyjádření napsala, že se zranila a proto nemůže momentálně v divadle hrát. "Emu Krahulíkovou jsem požádala o přerušení mého účinkování v muzikálu, a to v okamžiku, kdy jsem měla jistotu, že můj aktuální zdravotní stav mé účinkování vylučuje, a současně s vědomím, že existují rovnocenné alternace. Vzhledem k mému úrazu v divadle moje zdravotní potíže nebyly a nejsou pro produkci muzikálu žádnou novinkou."



Přečtěte si
mirkazam
6. 6. 2015 • 09:34

annes...tady nejde o žádné plané pomluvy.Ale o to,že Gottová ve své ambicióznosti to přehnala. Zkrátka najednou moderátorka,herečka, zpěvačka, a všechno stojí za prd.Byla přesvědčená,že jako manžela Karla je taky hvězda. Tím si zprotivila převážnou část publika.

ararat
2. 6. 2015 • 14:35

jsi příklad ovce

ararat
2. 6. 2015 • 14:31

spratku utři slinu teče ti to po bradě,nemáš vlastní názor/bohužel/ inteligence ti to nedovolí,čobolko,a pokud nemáš rozponávací schopnost,tak bohužel,názor je názor,na ten má každý právo i dítě ale pomluva je žalovatelná a to ve tvém případě tady je pořád z denní pravidelností a jestli tady někdo někoho dehonestuje jsi právě ty,tak si zametej svůj dvůr,než začneš čistit ostatním...jsi horší než by člověk pomyslel ty čobolko

va45
2. 6. 2015 • 11:08

Mám pocit,že zoufalec jsi tady akorát ty.

va45
2. 6. 2015 • 11:05

Můžete mně napsat co by mněl někdo Ivaně Gotttové závidět.Žít se 76 letým dědkem a vědět,že děcka budu vychovávat sama není nic k závidění.Za chvíli nebude vědět o koho se má dřív starat.Není co závidět ani Gottovi nacošpak Gottové.Prachy nejsou všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.