Dagmar Havlová (62) skončila na INVALIDNÍM VOZÍKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Havlová (62) skončila na INVALIDNÍM VOZÍKU!

Dagmar Havlová nese svůj úděl na vozíku a s holemi statečně.
Dagmar Havlová nese svůj úděl na vozíku a s holemi statečně. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Situace se opakuje! Dagmar Havlová (62) po devíti letech znovu skončila na vozíku. A opět kvůli zraněné noze, konkrétně zlomenému kotníku. Fotoreportérům deníku Aha! se podařilo herečku zastihnout na poliklinice v pražských Vysočanech, kam chodí na kontroly.

Havlovou na polikliniku ve čtvrtek odpoledne přivezla její asistentka. K zadním dveřím auta jí připravila nemocniční vozík, který bývalá první dáma využila proto, aby zbytečně nezatěžovala zraněnou nohu. Asistentka pak Dagmar odvezla přímo do ordinace jejího ortopeda. „Mám zlomeninu vnějšího kotníku, k tomu nechodící sádru. Opravdu se s tím špatně chodí,“ vysvětlila deníku Aha! Havlová, proč se po poliklinice pohybovala na vozíku.


Bolest zahání úsměvem
Vážné zranění, které si způsobila ve výmolech před svojí vilou ve Střešovicích, nicméně herečka snáší statečně. Oblečená v letních šatech a se slunečními brýlemi na očích rozdávala na poliklinice úsměvy na všechny strany. "Léčba potrvá až sedm týdnů. Pevně věřím, že se to bude hojit rychleji, děkuji za zájem," vzkázala bývalá první dáma.

Ta musela kvůli zlomenému kotníku zrušit, v některých případech pak upravit, pracovní program. Mimo jiné neodehrála své poslední představení této divadelní sezony Rod Glembayů ve vinohradském divadle.


První zlomenina byla vážnější!
Dagmar Havlová měla zlomenou nohu už před devíti lety! V roce 2006 spadla ze schodů během představení Chvíle pravdy v Divadle na Vinohradech. Zlomenina levé končetiny byla natolik vážná, že se několik týdnů pohybovala na vozíku.

„Kromě různých pohmožděnin, natažených vazů, výronů, zhmoždění kloubu v chodidle mi našli i čtyři zlomeniny, z nichž některé byly tzv. lupínkové, kdy vaz zůstal celý, ale při nárazu s sebou vzal kus protější kosti,“ popsala tehdy Havlová, která se zraněnou nohou cestovala do USA. „Pár dní po příletu jsem trpěla nesnesitelnými bolestmi, které se vystupňovaly tak, že jsem byla nucena vyhledat lékaře a nemocniční ošetření. Absolvovala jsem rozličná speciální vyšetření a poté mi bylo vysvětleno, že mé zranění z jeviště má větší následky, než se zprvu zdálo,“ vyprávěla Dagmar.



Přečtěte si
-bello-
9. 6. 2015 • 14:46

honza54 vtipný , ona je posvátná, nesmrtelná teta, víš?

-bello-
9. 6. 2015 • 14:43

kov3 smekám, máš to jasný , přehledný, stručný, díky

kov3
8. 6. 2015 • 22:08

Obrazovku ČT a TV NOVA ovládlo "monstrum" Monika Mac Donagh Pajerová (tak, už to víme, aneb kdo vede hysterickou mediální štvanici proti Zemanovi) Google o Monice MDP 1. Bývalá studentská vůdkyně z r.1989, nyní pedagožka pražského centra New York University (protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová, bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda !). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jen teď je to Havlismus. 2. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha. 3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním žila. Proto Zaorálek brojí proti Zemanovi ? 4. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TV Nova (narodila se v Paříži, kde M.Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Haj em. 5. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je "Biomasa" Kateřina Jacques (jméno má po francouzském exmanželovi Christianu Jacques). Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místopředsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou - nevlastní sestrou Jiřího Dien stbiera ml. Jiří Dienstbierst st. byl 4x ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla. Jiří Dienstbier ml. (protizemanovská klika v ČSSD) se narodil ve Washingtonu a je americ ký státní občan. Klan organizující hysterické mediální a červeno-kartičkové kampaně proti Zemanovi.

ararat
8. 6. 2015 • 16:22

kep-víš jak musí bolet VYVRKNUTÁ... meku/blbádono,že jsi se udeřila do hlavinky jsi voľajaká nervózna,že píšeš zase ***iny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.