Dagmar Havlová (62): Vážný úraz na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dagmar Havlová (62): Vážný úraz na ulici!

Herečka Dagmar Havlová musela odříct i představení v divadle.
Herečka Dagmar Havlová musela odříct i představení v divadle. (Foto Aha! – David Malík, David Kundrát, Pavel Machan, ara)

Dnes večer měla odehrát poslední představení této divadelní sezony! Těšila se na volný čas, který věnuje vnučkám. Jenže nic z toho se nekoná. Dagmar Havlová (62) si totiž o víkendu zlomila kotník a nemůže teď prakticky nic dělat.

„Mám zlomeninu vnějšího kotníku, zaviněnou výmoly na protějším chodníku před naším domem. Mám berle a nechodící sádru,“ napsala deníku Aha! Havlová. Herečka většinu dne tráví doma ve Střešovicích, kde ji navštěvují členové rodiny. Dalších šest neděl minimálně sádru nesundá.

„Chtěla jsem i přes zranění odehrát středeční představení Rod Glembayů, kde mám hlavní ženskou roli. Ale ředitel vinohradského divadla i můj ortoped to vzhledem k náročné scéně s kluzkou podlahou zamítli,“ dodala Havlová, která se tak omluvila všem, kteří na dnešní představení mířili.

 „Noha v nechodící sádře paní Havlové skutečně brání přestavení odehrát. Těšil jsem se na něj také, ale musíme, bohužel, udělat uměnu. Diváci uvidí hru Nevzdávej to,“ sdělil v prohlášení Tomáš Töpfer (64), ředitel Divadla na Vinohradech.

Její druhá zlomenina

Vdova po Václavu Havlovi (†75) měla zlomenou nohu už před devíti lety! Tehdy spadla ze schodů během představení Chvíle pravdy v Divadle na Vinohradech. Zlomenina byla natolik vážná, že se několik týdnů pohybovala na vozíku „Kromě různých pohmožděnin, natažených vazů, výronů, zhmoždění kloubu v chodidle mi našli i čtyři zlomeniny, z nichž některé byly tzv. lupínkové, kdy vaz zůstal celý, ale při nárazu s sebou vzal kus protější kosti,“ popsala tehdy Havlová.



Přečtěte si
mandat
4. 6. 2015 • 05:59

Tohle se kazdy den stava starsim lidem a pise o tom nekdo ????????????????????????????

-bello-
3. 6. 2015 • 23:54

ararat špatně ... jejich osobnost ... správně ... jejich osoby ... tyto drobné nuance nemusíš znát, ale je to tak.

mord
3. 6. 2015 • 23:17

To ti jen hučí v prázdné lebce hlupáku

mord
3. 6. 2015 • 23:14

A ty stara babo oxallis zase nic! zase žádné penize to je k vzteku co?

mord
3. 6. 2015 • 22:30

Stareno oxallis zbabelou pakáž jako jsi ty nelze dehonestovat ty jsi nikdy honest nebyla, proto si lze o tebe kdykoliv otřít boty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.