Dagmar Havlová: Kam utekla od starostí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dagmar Havlová: Kam utekla od starostí?

Bývalá první dáma věděla, že na večírku je i milenka jejího muže.
Bývalá první dáma věděla, že na večírku je i milenka jejího muže. (Foto Aha! Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma, showpix.cz)

Konečně mohla Dagmar Havlová (62) vyrazit na dovolenou, kterou od konce června odkládala kvůli svému zlomenému kotníku!

Nohu poranĕnou v děravém chodníku před střešovickou vilou, kde bydlí, už má v pořádku, a tak bývalá první dáma odjela před koncem prázdnin s vnučkami Sofinkou (7) a Stellou (4) a také svojí kamarádkou do Chorvatska. Konkrétně do města Šibenik. A proč právě tam? To Havlová vysvětlila na sociální síti. „Přijměte pozdrav z mé dovolené. Tato fotografie byla pořízena na místě, kde byla před necelými 20 lety ukončena válka. Krátce poté, v roce 1997, kdy jsme měli s manželem svatbu, jsme toto místo navštívili,“ napsala Havlová.

Na fotografii, kterou ze své dovolené zveřejnila, sedí herečka na schodech jednoho z domů v Šibeniku. Působí přitom zamyšleně. Možná proto, že si ve městě na pobřeží vzpomněla na chvíle, které tam prožila se svým manželem Václavem Havlem (†75). Teď už je herečka z dovolené zpět a opět se naplno věnuje své nadaci Vize 97. Nejbližší představení v divadle ji čeká až 29. září, kdy na Vinohradech odehraje drama Rod Glembayů.

Přečtěte si
ararat
4. 9. 2015 • 20:31

majojo..pokud ti to bude stačit tak nepracuji v žádné nadaci...proč ji urážíš,kdo ti dal mandát někomu nadávat a urážet,pokud ji nemáš ráda tak je to v pořádku,ale tobě nic neudělala a a nic ti nedluží,a ty ji jenom tak urážíš z plezíru...a ty snad nehrabeš pod sebe? no tak se přiznej....za touto osobou něco zůstává,co zůstává za tebou a nikdo tě neuráží ani nenadává...tak se pak zamysli kdo by měl vlastně najít odborníka v oboru psychiatrie....nebo se řadíš do zástupy,typu ...teriyaki,či -belly- beladony,atd,?..pokud ano tak to máš tedy hodně blbý

oltec
4. 9. 2015 • 13:33

o nadaci se ji starají jiní a stejně ta její nadace nikomu nepomáhá

-bello-
4. 9. 2015 • 11:49

meku je to tahle, myslím byla poslední: https://www.youtube.com/watch?v=OJnUIEvLYMc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.