Bývalá první dáma Dagmar Havlová: Pálí za sebou všechny mosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bývalá první dáma Dagmar Havlová: Pálí za sebou všechny mosty!

Dagmar Havlová se chce zbavit vily v Dělostřelecké ulici i proto, že zde začaly praskat zdi kvůli výstavbě tunelu Blanka
Dagmar Havlová se chce zbavit vily v Dělostřelecké ulici i proto, že zde začaly praskat zdi kvůli výstavbě tunelu Blanka (Foto: Aha! - Pavel Machan)

Z okolí známé herečky uniklo, že by se Dagmar Havlová (62) mohla za určitých okolnosti zbavit všech nemovitostí, které zdědila po prezidentu Václavu Havlovi!

Být sama ve velké vile plné vzpomínek na zemřelého manžela může být skličující. Není divu,  že Dagmar Havlovou napadá, že by se jí žilo mnohem lépe bez starostí o rozlehlé nemovitosti, které ani nestačí obývat. Vždyť po svém druhém manželovi zdědila nejen reprezentativní vilu v Dělostřelecké ulici, ale i mediálně slavnou chalupu v Hrádečku, na které se Václav Havel scházel s disidenty a žil zde i se svou první manželkou Olgou.

Jen technická péče o obě nemovitosti stojí ročně statisíce a navíc veřejnost Havlovou sleduje, zda je nenechává ladem. Z úcty vůči zemřelému manželovi si paní Dagmar zatím netroufla nic prodat. Jen prodejem vily v Dělostřelecké ulici by ale mohla získat až 60 milionů Kč, za které by si mohla pořídit menší sídlo, a začít v něm novou kapitolu života. Od smrti Václava Havla už uběhly víc než tři roky, nikdo by se tedy neměl divit, kdyby si už zařídila život opravdu po svém.

Druhou možností, kterou Havlová zvažuje, je nastěhovat se vily dcery Niny a být tak nablízku vnučkám. Nina byla nedávno jmenována soudkyní a jistě by se jí další pomocná ruka k dětem hodila. Výhodou herečky je to, že se nemusí rozhodovat pod tlakem, nedostatek hotovosti jí nehrozí, a pokud se tedy nemovitostí zbaví, bude to jen proto, že nechce žít minulostí, ale budoucností.



Autor:  al

Přečtěte si
Blanka Zaborcova
23. 3. 2023 • 09:04

Nebyla nikdy první dáma, první dáma byla a vždycky bude Olga. Krásná, hodná, skromná a hlavně žena která se dokázala zapsat svoji zdrženlivosti a dobrosrdecnosti. A ne za každou cenu. Tato osoba je u mě jen obyčejna vypočítává herečka, která věděla kde a kdy zatnout drápky. 👎

-bello-
3. 8. 2015 • 18:24

teri jo ubytovat , ale ne pronajmout. ona je nábožná, může to udělat jako charitu : křesťan muslimovi bratrem

luppe
3. 8. 2015 • 16:15

Bývalá první dáma? Kdy ta byla dáma! Kurva tak leda! A ještě k tomu otlemená!

joudajoudovy
3. 8. 2015 • 13:30

foxterierka vyceni sve obnazene dasne a na provoz si vydela prodejem lavicek a nazvem budov i ulic po sve pravdolaskove zlate zile. a kdy se u ni objevi dalsi zdravotni problemy? jiz dlouho se nic neudalo, skoda!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.