Cesty Konvalinkové a Bartošky se protly? Vážné onemocnění herečce změnilo život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cesty Konvalinkové a Bartošky se protly? Vážné onemocnění herečce změnilo život!

Naďa Konvalinková bojuje se závažnými zdravotními problémy...
Naďa Konvalinková bojuje se závažnými zdravotními problémy... (Foto: Pavel Machan, CNC)

Herečka Naďa Konvalinková (63) má vážný strach o své zdraví. Původně šla k lékaři řešit jiný problém, ale série vyšetření prokázala závažnou poruchu lymfatického systému. Tyto zdravotní komplikace by mohly stát herečku život, proto nenechala nic náhodě a začala své zdraví rázně řešit.

Lymfatický systém je pro tělo životně důležitý, odvádí z těla odpadní látky, mezi nimi i nádorové buňky, pokud se začnou v těle hromadit, jde opravdu o obrovský problém. Své o potížích s lymfatickým systémem ví i herec Jiří Bartoška. Ten se již sedm měsíců statečně pere s rakovinou mízních uzlin. Bartoška si k nemoci možná přispěl sám, je totiž vášnivým kuřákem a před nemocí zvládl vykouřit i čtyři krabičky cigaret denně.

Naďa Konvalinková je však důkazem, že nemoc si nevybírá. Je nekuřačka, nedotkne se skleničky s alkoholem a snaží se žít zdravě. Dokonce jí to stojí nemalé peníze. „Kromě jiného chodím ke své sousedce, čínské doktorce. Studovala to osm let a dala za to asi půl milionu korun. K ní přijdu, vypláznu jazyk, ona mi řekne – slezina, játra. Napíchá mi jehličky a doporučí mi, co jíst,“ popsala Konvalinková týdeníku Sedmička, jak pečuje o své zdraví. Herečka také upravila svůj jídelníček tak, aby snížila kyselost svého organismu. Zlepšení zdravotního stavu už na sobě poznala. „Už mě to neomezuje, protože chodím cvičit, chodím plavat a chodím na lymfodrenáže. Výrazně se to zlepšilo,“ pochlubila se nadšená Naďa výsledkem. Má to ale háček, ve svojí snaze musí vytrvat, protože problémy tohoto rázu jsou doživotní, kdyby o sebe přestala dbát, zdravotní problémy by se vrátily a mohly by vyústit v opravdu závažné onemocnění.

 

 

 



Přečtěte si
bella.
19. 4. 2015 • 00:21

jakou poruchu ? jestli jí otékají nohy / a vsadím se , že jo/ , je tlustá . A nohy má jak konve od toho, jak furt stála s blbkou Fialovou na jevištích a kibicovala jejím debilním historkám o gayích , na kterých slušně rejžovaly jedna jak druhá. Konvalina si už tehdy měla strčit nohy do kýble s ledovou vodou a Fialína si ho vylejt na hlavu.

jaromir123
18. 4. 2015 • 13:28

Ta přímo překypuje zdravím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.