Homosexuální Honza Musil překvapivě promluvil o intimní orientaci Romana Vojtka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Homosexuální Honza Musil překvapivě promluvil o intimní orientaci Romana Vojtka!

Honza Musil se dokáže vcítit do pocitů kamaráda Romana Vojtka.
Honza Musil se dokáže vcítit do pocitů kamaráda Romana Vojtka. (Foto: Aha! - Karel Kopáč, Josef Mašek, koláž Ahaonline.cz)

K probíhající kauze rodinného krachu "slušňáka" Romana Vojtka, kdy opustil za podivných okolností manželku jen pár týdnů před porodem, se překvapivě vyjádřil jeho letitý kamarád, moderátor Honza Musil. Není žádným tajemstvím, že on sám prošel velmi těžkým obdobím, kdy ho v jedenadvaceti letech jako tři roky ženatého s jednou dcerou odvedli do armády, kde pochopil, že má jinou sexuální orientaci. I proto má pro pranýřovaného Vojtka pochopení...

Když své manželce Honza Musil oznámil, že v kasárnách poznal muže, do kterého se zamiloval a musel si připustit, že je gay, zažil peklo na zemi. "Je to jako dostat facku. Pere se to v člověku, je to hodně o psychice. Tehdy jsem hodně přemýšlel, jestli to není tím, že jsem mezi klukama v kasárnách, nebo tím, že jsem pár holek už měl, a že už mi nedokážou nabídnout více, protože jsem je poznal," říká moderátor na webu Šípu.


Jeho žena z toho pochopitelně byla úplně na větvi a možná se její šok příliš nelišil od toho, co zažila Tereza Vojtková. "Když jsem jí to říkal, oba jsme u toho brečeli. V tu chvíli nám oběma projela nejspíše myšlenka, že všechno končí, na co jsme byli zvyklí," vzpomíná Honza. Půl roku na to si udělali druhé dítě a dodnes jsou šťastni a mají dobré vztahy. To u Vojtků ale zatím nejspíš nehrozí.
A protože se o nevysvětlitelném chování hezouna Vojtka šíří spousta spekulací, zamyslel se Musil nad eventuálními možnostmi. "Romana znám spoustu let jako kamaráda. A ať měl důvod jakýkoliv, tak určitě nepatří k těm, kteří by něco podobného udělali bez rozmyslu nebo s pocitem, že chtěl někomu úmyslně ublížit. Udělal rozhodnutí z nějakého důvodu, který neznáme nikdo. Vždy se najdou tací, kteří budou dotyčného odsuzovat, aniž by věděli, co se vlastně ve skutečnosti stalo."
A ve svých úvahách jde ještě dál: "Nikoho vlastně nenapadlo, že se třeba Roman zachoval naprosto čestně a nechtěl prodlužovat něco, co ho dlouhodobě trápilo. Jak znám ale Romana, důvod bude zcela jiný, než by mohl kdokoliv z nás spekulovat. A spekulace o jeho orientaci mi připadají opravdu liché. Nechejme to opravdu v klidu do chvíle, než ten skutečný důvod budou chtít sdělit sami," zastává se na Šípu kamaráda Honza Musil.



Přečtěte si
xsedmikraska
12. 3. 2015 • 10:21

Naprostý souhlas. Mohu pochopit, že zápasil s jinou orientací sám v sobě, mohu pochopit, že z nějakého popudu, třeba i lásce k jiné ženě, přestal mít rád. Mohu pochopit cokoliv, ale nepochopím, že někdo pro svůj lepší pocit nebere ohled na něco tak křehkého a zranitelného, jako je těhotná žena, která je před porodem a čeká ji fyzická zátěž, on ji svým skutkem uštědřil ještě tuplovaně, ať má zátěž i psychickou. Porod a jeho negativa se zvládají lépe, když žena vnímá, že je milována a ne odkopnutá. V ohrožení je taktéž i to malinké. Už v bříšku vnímá psychický stav maminky. Já fakt nepochopím, že nebylo možné počkat do doby po šestinedělí. Projevit aspoň ohleduplnost, empatie, když už není k dané osobě láska. Protože kdyby byla, takhle by nekonal. Tohle snad neuděláš ani největšímu nepříteli. Nedojímají mne články, jak se nyní stará o svou dcerku. To je snad u každého táty samozřejmostí, ne?

bella.
8. 3. 2015 • 21:18

babapsi já si na tebe nezasedla. Je 21. století a žiju ve střední Evropě a nejsem blbec! , ale je jich tady dost, co by stavěli mimo zákon gaye a lesby. Tohle nezkousnu, protože jsem normální. A protože jsem normální ženská ( a bez muže já žít vůbec ale vůbec neumím ) nemusím si dokazovat, že jsem o něco víc ženská, než lesby.Přesně tak, jako normální chlap si nemusí dokazovat, že je něco víc než gay. N o r m á l n í lidi tohle neřeší! Tvou statistiku hlášených HIV pozitivních jsem neviděla ,netuším jestli z toho není 60 % ukáček , kteří kdyby se léčili doma tak nepřežijou ani půl roku vzhledem k jejich zdravotnictví .O tom že heteráci bohužel začínají roznášet víc a chovají se víc rizikově si můžeš přečíst.

axana
8. 3. 2015 • 19:45

Jak ho omlouvá Musil, tak je Vojtek tutově buze.rant jak poleno.

babapsi
8. 3. 2015 • 14:14

to jseš vedle jak ta jedle, asi jsi si na mně zasedla, ale podívej se na oficiální statisiku, kolik toho mají homosexuálové a ostatní, zajímavé je, že třeba lesbičky NULA! Statistika z 31.1.2015 u nás v ČR je dostupná, jak je to na Ukrajině nevím, Afrika mne také nezajímá,ale u nás je to, jak to je !!!!!!!!!!!!

bella.
8. 3. 2015 • 10:09

eisenbieger jsem velmi slušný člověk, ale tobě říkám: jdi už do hajzlu s tím svým hnusem neukojeným!!!!!! Virtuálně onanuješ kam vlezeš. Za chvíli budou plovárny otevřený!To bude vzrůšo, co ? To bude zase hekání a šmírování ty hnusnej, odpornej, skřehotavej, neukojenej , orgasmu neschopnej dědku! Se netěš, chodím tam taky, tak vím jak naturáci se s hovadem jako ty popasují! Vykopou ho a má zákaz! Se divím, že tě tady v AHA nesmažou! P.S. A ještě něco.Ty dávno nepatříš už do kategorie, kdy chlapi musí občas ležet jen na břiše , zmetku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.