Zlomená Tereza o Vojtkovi: Už mě nezajímá! U operace ho nechce, on zase perlí a dělá se starostlivým taťkou...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlomená Tereza o Vojtkovi: Už mě nezajímá! U operace ho nechce, on zase perlí a dělá se starostlivým taťkou...!

Terezino neštěstí zatím nebere konce!
Terezino neštěstí zatím nebere konce! (Foto: Karel Kopáč, ara)

Trable Terezy Vojtkové (34) neberou konce. Potom co jí pár týdnů před porodem opustil manžel a skončila v nemocnici na kapačkách, přišla další komplikace, chlapeček se neotáčí hlavičkou dolů a Tereza tedy nemůže rodit přirozenou cestou.

Roman Vojtek těhotnou manželku sice opustil, ale její zdravotní stav mu není lhostejný. „Vím, že je na antidepresivech a nejí, proto nemá sílu. A miminko je velké a neotáčí se hlavičkou dolů, takže má naplánovaný císařský řez,“ řekl Blesku Vojtek.

Budoucí otec také prohlásil, že v době příchodu svého syna na svět byl rád manželce nablízku. „Terezce jsem navrhl, že bych chtěl být alespoň v nemocnici, asi ne u porodu, protože za ruku ji držet nebudu, ale chtěl bych být alespoň v nemocnici,“ řekl nastávající otec chlapečka s tím, že touží, aby porod proběhl co nejlépe. Roman Vojtek myslí i na dobu po porodu a své manželce nabídl, že bude v domácnosti alespoň nějakou dobu po ruce, když bude potřeba. „Tohle ale pravděpodobně nevyjde,“ pokrčil rameny. Nastávající maminka už se nechce k věci vyjadřovat a prohlášení jejího manžela ji nezajímají. „Nečetla jsem ji a ani nebudu. Nezlobte se, ale už mě to nezajímá,“ vyjádřila se ke zpovědi manžela, která vyšla v Blesku.



Přečtěte si
mariama
7. 3. 2015 • 11:24

Pro raspinu: To snad nemyslíte vážně! Očekávala byste opravdu od chlapa, že zůstane u své těhotné ženy poté, kdy zjistil, že nenarozené dítě není jeho??? Působíte na mne jako jedna ze slepic, kdy za všechno může muž a to bez ohledu na to, čeho se jeho manželka/přítelkyně mohla dopostit. Jestli mu byla paní Vojtková nevěrná a dítě, které čeká není Vojtkovo, je nanejvýš pochopitelné a naprosto schvalující, že si sbalil věci a odešel. O natávající maminku ať si dělá starosti budoucí tatínek. Každý člověk by měl znát své meze a umět si sebe vážit. Kdyby Vojtek zůstal, udělal by ze sebe ještě většího troubu, než jakého z něho pravděpodobně učinila jeho žena. Mimochodem jsem žena a jsem těhotná.......

6010
5. 3. 2015 • 12:40

k zahavi - Ty jsi jim u toho svítil/a/, že to víš tak jistě? Nebudeš zřejmě šťastný člověk, tak vypouštíš ze sebe jen humus.

6010
5. 3. 2015 • 09:11

Já bych ho již také nechtěla ani vidět.Ať platí na dvě děti a táhne.Ona se neztratí.Nebude dlouho trvat a budou mít nového taťku a hodnějšího, který si jich bude vážit.Osud Vojtka je mi lhostejný, je to vůl.

ararat
4. 3. 2015 • 19:06

přesně tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.