»Slušňák« Roman Vojtek opustil těhotnou manželku před porodem: Stěhuje se k Čvančarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Slušňák« Roman Vojtek opustil těhotnou manželku před porodem: Stěhuje se k Čvančarové!

Byt v domě na pražské Malé Straně půjčili Romanovi Jitka Čvančarová a Petr Čadek.
Byt v domě na pražské Malé Straně půjčili Romanovi Jitka Čvančarová a Petr Čadek. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, D. Malík, A. Malachovský)

Totální pomatení smyslů! Jinak si nelze vysvětlit, že Roman Vojtek (42) ještě minulý měsíc vyprávěl médiím, jak své manželce Tereze (34), která je jen tři týdny před porodem, vyznává lásku a přitom už svou rodinu opustil a bydlel jinde. Útočiště mu poskytla herečka Jitka Čvančarová (36).

Vojtek u ní a jejího manžela Petra Čadka (35) našel při své manželské zradě překvapivě porozumění a podporu. Kolegové a kamarádi ze StarDance mu půjčili svůj pražský byt, a tak má jen díky nim nyní střechu nad hlavou. „Je to jen věc Terezy a Romana,“ prohlásil rezolutně Čadek.

»Slušňák« Vojtek vypadal vždycky trochu jako mouchy, snězte si mě. To ale asi klamal tělem. Hvězda Vyprávěj se jen pár týdnů před narozením druhého potomka sebrala a odstěhovala od rodiny. Nebral ohled na svou ženu a ani čtyřletou dceru Editu.

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Nic zlého netušící manželka se z takové životní rány zhroutila. Skončila v péči psychiatra a bere antidepresiva. „Je to pro mne strašné zklamání. Nezlobte se, ale nechci víc říkat, je to pro mě moc těžké,“ ozvala se slabým hlasem nastávající maminka Tereza. Měla by prožívat nejkrásnější chvíle a místo toho čelí drsné ráně osudu.

Jitka Čvančarová: Roman a Tereza mají krizi!
„My s Petrem víme jen to, že Roman a Tereza mají krizi. Nic víc. Nemícháme se do věcí, do nichž nám nic není. Je to přece jen záležitost jejich rodiny. S Petrem jsme pouze pomohli kamarádovi, kterého znám patnáct let a kterému bylo zle. Od toho tady přece přátelé jsou, aby nenechali člověka padnout. Já si hlavně přeju, aby mezi nimi vše dobře dopadlo,“ poslala deníku Aha! své vyjádření Jitka Čvančarová.


Režisér Polák: Na to není žádná omluva!
Vojtkův »objevitel« režisér František Polák (71) je zaskočený. Přivedl Romana na počátku nového tisíciletí na obrazovku v pořadu Vladimíra Hrona:
„V životě bych to od Romana nečekal. Znám ho od jeho úplných začátků, připadal mi jako čestný, férový kluk. K tomu, co udělal těhotné manželce, neexistuje žádný důvod a hlavně - žádná omluva.“
Další nečekané rozchody
Lejla Abbasová (35) a Michael Kocáb (60) žijí odděleně. Moderátorka se od muzikanta odstěhovala i se synem Davidem (3) už před loňskými Vánocemi.

Lucie Bílá (48) a Petr Makovička (39) už jsou jen přátelé. Zpěvačka a podnikatel už delší dobu nežijí jako muž a žena, zatím však o svém rozchodu mlží. Nechtějí si přiznat prohru.

Herec Saša Rašilov (42) opustil manželku, herečku Vandu Hybnerovou (46) kvůli milence Věře Miťkové (33). Už proběhl i rozvod.

Modelka Simona Dvořáková (20) se rozešla s Tomášem Topolánkem (21), synem expremiéra Mirka Topolánka (58). Pár se totiž skoro nevídal.

Dcera Světlany Nálepkové (54) a Michala Nesvadby (57) Josefína (23) se rok po svatbě rozešla s Michalem Vaškem. Měl dluhy a choval se k ní špatně.



Přečtěte si
ararat
6. 3. 2015 • 22:10

mord 04. 03. 2015 11:56 Ona za to nemůže kraken vždyť to je jen jednoducha intoska z Aha ona ráda hulení tkaničky tajtrlíka meka je v siedmom nebi a pak se ji zatmí před očima a kvíká a kváka a kvíká a kváka a kvíká a kváka a kvíká a kváka a kvíká a kváka a kvíká a kváka

ararat
6. 3. 2015 • 22:07

zase ohromila svými žvásty o ničem..řvu tady smíchy

ararat
6. 3. 2015 • 22:06

Rada: S blebejma nikdy nediskutujte.!!! Jednak je to ztráta času a jednak jim tím prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí! moje řeč..kope nožičkama...ty potřebuješ atakem ze tadu dostat pár do kebule

bella.
4. 3. 2015 • 22:52

mord já vím., morde, já vím, tak a teď hlavně k maltě , architekte stavby, aby ti nezhoustla, mazej

bella.
4. 3. 2015 • 22:47

mord dyť ani nevíš, že nediskutuješ ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.