Hezoun těhulky Vojtkové: Milionář ze Srbska! Víme, co všechno vlastní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hezoun těhulky Vojtkové: Milionář ze Srbska! Víme, co všechno vlastní!

Srb ji doprovodil až k autu a rozloučil se polibkem.
Srb ji doprovodil až k autu a rozloučil se polibkem. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek, M. Přibyl)

Antidepresiva vyměnila za srbského milionáře! Opuštěná těhotná manželka Romana Vojtka (42) našla útěchu u realitního makléře Ogiho Jakšiče (40). „Je to rodinný přítel,“ řekla deníku Aha! Tereza Vojtková (34) o muži, kterému její manžel nemohl přijít na jméno.

„Myslím, že je to jeden Terezčin kamarád z doby, kdy jsme se my dva ještě neznali. Vždy o něm mluvila jako o hodném chlapovi a starém kamarádovi, ale na jeho jméno si nevzpomínám,“ okomentoval Vojtek společnou fotografii Terezy a Ogiho uveřejněnou ve čtvrtečním Aha!. Jak jsme informovali, strávili spolu dvě hodiny v pražské malostranské restauraci. Těhotná Vojtková, která byla po rozchodu s hvězdou seriálů Vyprávěj a Všechny moje lásky na antidepresivech a kapačkách, v jeho přítomnosti alespoň pookřála a na rozloučenou se políbili na tvář.


Srb Ogi Jakšič je dokonalým ztělesněním všeho, po čem ženy touží. Je galantní, má styl v oblékání, je pohledný a navíc i úspěšný a hodně bohatý. Od roku 2009 působil na vrcholových manažerských postech ve společnosti Orco Property Group. Podílel se na rozsáhlých developerských projektech, jako byl třeba pražský Palác Flóra, a v současné době zastává pozici výkonného ředitele ve společnosti Akroterion.
Nemovitosti jen nestaví a nespravuje, ale také spoluvlastní. V městské části Praha-Košíře je jeho jméno zapsáno v katastru nemovitostí u dvou bytů, v Hlubočepích je veden u tří bytových jednotek a v Pyšelích u Prahy je spoluvlastníkem domu.



Autor:  kl,zej

Přečtěte si
eisenbieger
6. 3. 2015 • 19:40

arat je milionarka moje zena , kdyz nepisu ja pise ona , ty se nebysmisvej je 62 reok pred duchodem vypravci oxallis ...tasschi moje rikala po veceri ty cesky jsou mezi sebou strasne zavistivy nejradeji by toho druhyho parnera fikla

mekanik
6. 3. 2015 • 14:56

tas-čau oxy na budvár jdu večer.jdeš taky?bela dorazí po fitku

zamlzena
6. 3. 2015 • 13:23

Tohle je ale dost nezajímavý seriál,. nebylo by na skladě něco pro lepší relax?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.