Dcera Galatíkové a Freje se rozplakala: Co napsala máma před smrtí Ebenově manželce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Galatíkové a Freje se rozplakala: Co napsala máma před smrtí Ebenově manželce?

Dcera Věry Galatíkové a Ladislava Freje Kristýna s dojetím zveřejnila poslední maminčino sbohem nejlepší kamarádce Markétě Fišerové.
Dcera Věry Galatíkové a Ladislava Freje Kristýna s dojetím zveřejnila poslední maminčino sbohem nejlepší kamarádce Markétě Fišerové. (Foto: Aha! - Jiří Hadač, Ladislav Křivan, Marek Pátek, Pavel Machan, Dalibor Puchta, koláž Ahaonline.cz)

Někdy jsou vazby ve světě showbyznysu překvapivé a některé zajímavosti vyplují na povrch až po delším čase. Věděli jste, že skvělá herečka Věra Galatíková (69) se blízce přátelila s invalidní Markétou Fišerovou (54)? Manželka herce a moderátora Marka Ebena (57) od ní dokonce dostala dojemnou sms zprávu krátce před smrtí.

Emotivní vzpomínku na přátelství Věry Galatíkové a Markéty Fišerové odhalila v dokumentárním cyklu České televize dcera herečky a herce Ladislava Freje (73). Kristýna Frejová (43) je také herečka, ale slzy v jejích očích, když vzpomínala na maminku, ty hrané nebyly. Pouhé dva dny před skonem napsala rakovinou smrtelně Galatíková své nejlepší přítelkyni poslední slova na rozloučenou.


"Dostala se nám textová zpráva, kterou máma poslala Markétce Fišerové, a kterou Markétka poslala tátovi, protože mu psala, že si myslí, že by tu zprávu měl mít," říká dojatá Frejová v Příbězích slavných a v citaci pokračuje "Stálo tam: 'Děkuju ti, Markétko moje milá, denně se modlím. Bože, dej mi sílu odejít smířená a se ctí. 'A tak to bylo..." Před koncem roku uplynulo přesně sedm let od chvíle, kdy slavná herečka vydechla naposledy.



Přečtěte si
mekanik
22. 1. 2015 • 09:54

petr-ona je nemocná ty debile

1pravda1
21. 1. 2015 • 22:44

Hájek je ze stáje Klause - oba magoři to co předváděl u Jílkové je na léčebnu.

1pravda1
21. 1. 2015 • 22:43

Začala hodně kouřit protože už nemohla vydržet to neustálé kur-vení Freje a jeho hnusné chování k postiženému synovi, rakovinu měla nejen ze silného kouření ale i z obrovského stresu!

mord
21. 1. 2015 • 19:31

Jako ty?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.