Věčný štramák Josef Zíma (82): Potíže s dotěrnými děvčaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Věčný štramák Josef Zíma (82): Potíže s dotěrnými děvčaty!

Populární Josef Zíma neměl klid ani na záchodě!
Populární Josef Zíma neměl klid ani na záchodě! (Aha! – Marek Pátek, ČTK – Alexandra Mlejnková)

Popularita má své světlé i stinné stránky a přesvědčit se o tom nejednou mohl i dechovkový guru Josef Zíma. Ještě jako rock'n'rollový zpěvák se proslavil roli prince Radovana v nesmrtelné pohádce Princezna se zlatou hvězdou. A to mu přineslo i krušné chvilky.

Oblíbenost zpěváka a herce Josefa Zímy byla jednu dobu opravdu velká a nebylo chvilky, aby se za ním co chvíli neotáčela nějaká sukně. Každá v něm prostě viděla vysněného prince. "Je pravda, že tahle pohádka mě proslavila. Lidé si často chodili pro podpis až ke mně domů. Nezapomenu na den, kdy jsem seděl na toaletě, když vtom u nás zazvonili nějací lidé s prosbou o podpis. Doma byla ještě moje babička, šla otevřít a ode dveří na mě volala: Už jsi hotovej, Pepíčku, tady od tebe chtějí nějaká děvčata podpisy?," vytasil se Zíma s lehce trapnou, leč úsměvnou historkou v pořadu TV Barrandov Vtip za stovku.

Autor:  moc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.