Podivné divadlo Petra Kramného: Nejdřív prosí o výslechy, potom při nich kolabuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podivné divadlo Petra Kramného: Nejdřív prosí o výslechy, potom při nich kolabuje!

Petr K. se zhroutil u výslechu.
Petr K. se zhroutil u výslechu. (Foto: Aha - Karel Kropáč)

Jako na horské dráze. Tak působí chování obviněného Petra Kramného, který si nemůže vybrat, jestli se chce stát lidovým vypravěčem, nebo je vlastně v hluboké depresi a není schopen výpovědi. Minulý týden kriminalisté museli výslech přerušit po šesti úmorných hodinách, včera se Petr Kramný psychicky zhroutil po čtyřech. O co tu jde?

Vše ukazuje na to, že Petr Kramnýbuď není psychicky v pořádku, nebo rozehrává zvláštní hru, jejíž účel zná jenom on sám. Jak jinak je možné, že stále chce dokola vypovídat a popisovat události osudné pro jeho dceru a ženu, a pak, když je mu to umožněno, hroutí se jak naschvál? Doufá možná, že se informace o náročném průběhu vyšetřování dostanou do médií a vzbudí lítost u veřejnosti.


Jak probíhal druhý výslech, který musel být přerušen? "Během čtyřhodinového výslechu klient podrobně popisoval vše, co se v Egyptě stalo. Psychicky to nevydržel, požádal jsem tedy o přerušení," uvedl advokát ex offo Jaromír Richter a vysvětluje: "Popisuje věci opravdu podrobně. I tento výslech bude někdy pokračovat."

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.