Marta B. sváděla u soudu přejetí Vládi (†10) na léky: Omluvu rodičům jenom zamumlala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Marta B. sváděla u soudu přejetí Vládi (†10) na léky: Omluvu rodičům jenom zamumlala!

Školák Vláďa S. zemřel zbytečně.
Školák Vláďa S. zemřel zbytečně. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz )

Na deprese a léky svádí svou vinu Marta B. (44). Předloni v listopadu svým autem přejela v Povrlech chlapce (†10). Prý myslela, že to byl pes. Matce Vládíka se do očí u soudu podívat nedokázala.

Marta B. se podle svých slov už několik let léčí na psychiatrii s depresemi a užívá kvůli tomu medikamenty. Přesto si udělala řidičák, který před nehodou vlastnila pouze krátce. Osudného večera se vracela domů od dcery.

Protože se jí cestou udělalo zle, zastavila a vzala si několik různých prášků. Pak pokračovala v jízdě. To, že srazila a zabila školáka Vláďu, prý vůbec netušila. Tvrdí, že ji oslnilo velké auto, kterému se vyhýbala. Viděla nějaké zvíře, myslela si, že přejela psa. To, že má nabourané auto a rozbité čelní sklo, jí nebylo podezřelé. Doma pak, než přišla policie, tančila, zpívala a pila.

„Já měla umřít, ne to dítě,“ prohlásila včera u soudu. Matce zabitého chlapce, která byla jednání přítomna, se nesrozumitelně omluvila. Na to, aby jí pohlédla do očí, ale odvahu neměla.

Kvůli výslechu dalších svědků soud líčení odročil.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.