»Bitkař« Kalousek v Bechyni: Facky v hospodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Bitkař« Kalousek v Bechyni: Facky v hospodě!

Miroslav Kalousek je v Česku terčem kritiky, v zahraničí včera získal ocenění.
Miroslav Kalousek je v Česku terčem kritiky, v zahraničí včera získal ocenění. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) facky jen nerozdává, sám prý občas i nějakou chytne. Zastánce pohlavkové výchovy jich měl pár dostat před nedávnem od party štamgastů v hospodě v jeho rodné Bechyni. Dokonce prý skončil ve vodě!

K incidentu mělo dojít v tamní hospodě Na Růžku. „Bylo to veselé. Někdo ho tam propleskl a vyhodili ho ven,“ řekl Aha! pan Milan, jeden z obyvatel městečka. „Pak ho ještě naložili do auta, odvezli k řece a tam ho vymáchali ve vodě. Byl prej pod parou,“ doplnila ho další Kalouskova krajanka.

Na nevraživost tu prý hrdý Jihočech a Bechyňák naráží nezřídka. „Jednou, když přišel Na Růžek na oběd, sedl si k nějakým štamgastům. Ti se s ním nepohodli, pořád mu nadávali kvůli reformám. Tak praštil příborem a odešel od rozjedeného jídla,“ řekl Aha! svědek události.

Sám Kalousek informaci o bitce v hospodě odmítá. „Je to absolutní pitomost. Štamgasty Na Růžku dobře znám a vycházím s nimi. A popral jsem se tam naposledy před 35 lety,“ tvrdí ministr financí. Bechyňští si ale dál stojí za svým.

Kalouska chce proplesknout už 650 lidí!

Poté, co Miroslav Kalousek zpohlavkoval mladíka, který ho měl urážet, vznikla na internetové sociální síti Facebook skupina Facka pro drzého ministra Kalouska. K ní se přidalo během několika hodin už 650 lidí. A bohatá je i diskuse k tomuto nápadu. Tady jsou některé příspěvky...

„Bolí mě ruce, mohla bych si kopnout?“

„By dostal jednu ode mě a druhou od chodníku!“

„Pokud žijeme v zemi, kde si představitel VLÁDY dovolí na ulici zfackovat občana – VOLIČE, pak si obstarám zbrojní pas a devítku! Protože cítím nutnost mít čím bránit sebe a svou rodinu!“

„Pojďme a vyfackujme politiky z hradu až na Pankrác.“

„Nakopat do koulí!!! Pak by mňoukal jak Vítek Bárta.“

Ministrova radost: Cena pro NEJ »skrblíka«

Zatímco u nás je ministr Kalousek terčem vtipálků, prestižní časopis Emerging Markets mu včera večer předal cenu pro nejlepšího ministra financí roku mezi zeměmi střední a východní Evropy (včetně Turecka) a států bývalého Sovětského svazu.

„Je to další signál o tom, jak pozitivně je vnímána snaha české vlády a ministerstva financí o ustálení veřejných rozpočtů,“ pochlubil se Kalousek. Tutéž cenu získal už v roce 2008.

Autor:  hof,ex

Přečtěte si
bobosa
26. 9. 2011 • 19:37

Přihrejte mi toho ***a...ja mu nechaám ochutnat moje nunčaky..

zadnice
26. 9. 2011 • 14:28

Proto ho tak chválí, protože se snadno dostanou ke zbývajícímu majetku a můžou snadno "podnikat" na úkor občanů ČR.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.