Exkluzivní zpověď vraha Martiny: »Nejdřív jsme měli sex a pak přinesla nůž...« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exkluzivní zpověď vraha Martiny: »Nejdřív jsme měli sex a pak přinesla nůž...«

Policisté odvádějí obviněného Lukáše K. ze Zlína.
Policisté odvádějí obviněného Lukáše K. ze Zlína. (pro Aha! – Marek Lukeš)

Vrah maturantky Martiny V. (†20) z Hulína na Kroměřížsku už je ve vazbě! Policisté včera v poutech odvedli boxera Lukáše K. (21), který je podezřelý, že svou milenku minulý týden v noci na pátek brutálně podřezal.

Mladík ze Zlína původně zcela odmítal, že by v době vraždy u své milenky vůbec byl. Usvědčily ho ale biologické stopy, a tak začal ve svých výpovědích kličkovat. Nakonec se přiznal, že k Martině osudovou noc opravdu přišel.

„Byli jsme domluveni, že dorazím, až její přítel odejde na noční. Zpočátku vše probíhalo normálně. Hezky jsme se pomilovali a povídali jsme si,“ tvrdil včera Aha!.

Situace se pak ale prý nečekaně zdramatizovala! „Začala hysterčit, že už nechce náš vztah ukrývat, a začali jsme se hádat. Moje přítelkyně je totiž těhotná a rozcházet jsem se kvůli milence nechtěl. Napadla mě ona, ne já ji!“ tvrdí mladík.

Pak Martina podle něj odešla do kuchyně. „Vrátila se s nožem, řekla mi »ahoj« a podřezala se. Zpanikařil jsem, nevěděl jsem, co mám dělat. Koukám na kriminálky, tak vím, že kdo je na místě činu, je automaticky podezřelý. Otřel jsem nůž, uklidil pár věcí a radši utekl. Vážně jsem ji nezabil!“ řekl Aha! Lukáš K., který už má na svém kontě několik střetů se zákonem.

V současné době je dokonce v podmínce kvůli fyzickému napadení. Policisté ani státní zástupce jeho příběhu nevěří a soud ho včera poslal do vazby.

„Myslím, že máme dostatek důkazů k tomu, abychom ho usvědčili. Je nepravděpodobné, že by si někdo sám zasadil sedm hlubokých řezných ran pod krkem. A i kdyby, přirozená reakce by byla okamžitě zavolat záchranku. On se místo toho snažil zamaskovat stopy a utekl,“ uvedl státní zástupce Roman Kafka. Bestiálnímu vrahovi tak hrozí až doživotí.

Přečtěte si
hrneczuhrinevsi
18. 6. 2011 • 08:30

že klidně píšou vrah?

knkn
17. 6. 2011 • 13:12

Chudák kluk " náhradník", který se vrátil nadruhý den z práce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.