Brutální vražda maturantky: Bestie jí uřízla hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brutální vražda maturantky: Bestie jí uřízla hlavu!

V tomto doměk brutální vraždě došlo.
V tomto doměk brutální vraždě došlo. (pro Aha! – Marek Lukeš)

Obrovská tragédie otřásla celým Hulínem na Kroměřížsku. Neznámý pachatel tady surově zabil Martinu V. (†20). Vrah dívku podřezal tak brutálně, že jí prakticky oddělil hlavu od těla!

Po celém pokoji panelákového bytu byla údajně spousta krve. Děsivá vražda otřásla i zkušenými kriminalisty. „Něco tak otřesného jsem v životě neviděl,“ pronesl jeden ze zlínských kriminalistů, když vyšel z bytu v Hulíně, kde byla objevena mrtvola dívky. Tu našel její přítel, když se po noční směně vrátil domů. Hned poté se zoufalý mladík zhroutil.

Policisté z vraždy podezírají bývalého přítele zavražděné dívky. Údajně se nemohl smířit s rozchodem a často jí vyhrožoval fyzickou likvidací. „Byl to hrozný rapl, když spolu chodili, pořád ji mlátil. Policajti ho proto krátce po vraždě zatkli,“ prozradil nám bývalý policista, který nechtěl být jmenován.

Dívka byla naprosto bezproblémová. „Před pár dny odmaturovala, zrovna včera si koupila nové kolo. Byla tak milá a usměvavá, stále se z toho nemůžu vzpamatovat,“ popsala žena, která bydlela ve stejném domě jako zavražděná.

Přečtěte si
dobby
13. 6. 2011 • 11:28

měl své opodstatnění. Čeho se lidské zrůdy bojí dnes?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.