Princátko Archie v nebezpečí! Ze slov macechy Meghan mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Princátko Archie v nebezpečí! Ze slov macechy Meghan mrazí

Vévodkyně Meghan a princ Harry představili světu syna
Vévodkyně Meghan a princ Harry představili světu syna (Instagram/ Chris Allerton ©️Sussex royal)

Věty, z nichž vyskakuje husí kůže, vyřkla bývalá manželka Thomase Marklea (74) Rosalyn Markleová (73). Neváhala totiž varovat Meghan (37) v souvislosti s malým Archiem, aby si dávala pozor právě na svého otce. Tvrdí, že byl Thomas příšerným otcem a neměl by se nikdy se svým vnoučkem vídat. Podle Blesku padlo i obvinění z užívání drog.

To, že Meghan Markleová odstřihla svého konfliktního a problematického otce od své nové rodiny, se jeví jako její nejlepší rozhodnutí. S tím souhlasí i první manželka tohoto muže, Roslyn Markleová, která s ním zplodila tři děti. Roky které s ním strávila, byly prý utrpením. Zejména kvůli jeho vznětlivé povaze, častým záletům i užívání kokainu.

Thomase Marklea vnímá jako hrozného rodiče, jež se o své potomky nikdy příliš nezajímal, a dával jí minimum peněz na chod domácnosti, když musela být s malými dětmi doma. Své manželce prý rovněž zahýbal, urážel jí, sprostě nadával. A to i údajně svým dětem. To, že po jejich rozvodu nakonec navázal vztah s Meghaninou matkou Dorií Raglandovou (62) nakonec prý kvitovala s povděkem. Jen alimenty prý bohužel neplatil, takže rodina dost často živořila.

 Právě proto se rozhodla nyní varovat Meghan. „ I když nikdy nebyl násilnický, Tom často ztrácel nervy,“ prohlásila Roslyn pro britský plátek The Sun a vyjmenovala celou řadu nadávek, kterými ji často označoval.

Ten se podobnému nařčení ale brání. „Tato obvinění z doby mého vztahu před více než 40 lety s mou první ženou nejsou založená na pravdě. Ani jedno z nich,“ dušuje se Meghanin otec. Jeho veřejné projevy ale přesto spíše mluví o opaku.

Británie se dočkala. Na svět přišel Archie: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
13. 5. 2019 • 19:21

To už se musí zviditelnit i druhá náplava z rodu Adamsových,jen ,když se o nich píše,typická americká povaha jako má MM.

skspetr
13. 5. 2019 • 14:08

=Najděte naahé ženy ve vašem
mestě zde : nome.ga/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.