Přiznání Kornové: Život s málo penězi, je opravdu hodně těžký ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání Kornové: Život s málo penězi, je opravdu hodně těžký ...

Kateřina Kornová
Kateřina Kornová (ČTK, archiv)

Sváteční květnové odpoledne v Aquapalace Praha plné zábavy a vodních atrakcí věnovala obecně prospěšná společnost Women for Women matkám samoživitelkám a jejich dětem. Celou akci si vzal pod patronát zpěvák Josef Vágner, který s projektem spolupracuje už několik let.

Pohodu skoro letního dne v Aquapalace Praha ocenila herečka Kateřina Kornová. „Byl to dobrý nápad, se tady sejít, protože děti si tu užijí hodně zábavy a maminky trochu zapomenou na své bolesti. Když zůstane matka sama s dětmi, tak nastává ve většině problém finanční. Pokud se partneři mezi sebou nedomluví na péči o společné dítě, tak život s málo penězi, je opravdu hodně těžký,“ uvedla Kateřina Kornová a pak dodala:

 

„Já jsem také zůstala s dětmi sama, když jsem se rozešla se svým manželem. Ale dovedli jsme se domluvit. A i když už jsme nebyli spolu, měla jsem s dětmi v něm vždycky oporu. S odstupem doby vzpomínám na tu část svého života hezky. Byla jsem mladá, děti byly v tom krásném věku a pak jsem si na to i zvykla. Rozhodně nejsem ten případ, který by si mohl stěžovat na bývalého manžela.“

 

Ve prospěch Women for Women vzniká v Aquapalace Praha také charitativní kalendář fotografií uznávané podvodní fotografky Lucie Drlíkové. „Kalendář Women for Women pro rok 2020 půjde do distribuce na podzim. Lidé si ho pak budou moci koupit v Aquapalace Praha, přes náš web a e-shop a v jednání jsou i další distribuční sítě. Veřejnosti blíže představíme kalendář již 18.5. v pražské Grébovce, kde pořádáme Den rodiny. Připraven je celodenní program jak pro děti, tak pro jejich rodiče," upřesnila Jana Skopová, manažerka charitativních projektů manželů Tykačových.



Přečtěte si
-bello-
11. 5. 2019 • 18:04

Myslím, že ty blbky, které jí tady jdou po krku ( proč vlastně ?!) neví co blábolí!
Kornová je sice hloupoučká, ale přispěla dobré věci.A i když sama nouzí netrpěla, asi trpěla a trpí mnohem víc, než ty blbky tady pode mnou.Syn je retardovaný díky mozkové obrně, je navíc autista a agresivní epileptik, vražedná kombinace !A přesto ho do ústavu nedala a zcela jistě díky němu musela v životě mnoho ze svých snů a nadějí slevit ! Dejte jí pokoj, jak
se můžete navážet do ženský, která jde podpořit samoživitelky ! Všechno jen přepočítáváte na prachy!

aveneta
11. 5. 2019 • 11:20

panamira...na Nobelku bch se vykašlala ..já bych jí dala 10 tisíc měsíčně ať ví co je život

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.