Dcera Jiřího a Kateřiny Kornových: Tančí nahá mezi střepy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Jiřího a Kateřiny Kornových: Tančí nahá mezi střepy!

Pro dobrou věc se Kristina Kornová (24) dokonce neváhá ani svléknout!
Pro dobrou věc se Kristina Kornová (24) dokonce neváhá ani svléknout! (Foto ara)

Potatila se i »pomamila«! Dcera zpěváka Jiřího Korna (68) a herečky a bývalé modelky Kateřiny Kornové (50) je nejen talentovaná baletka, ale stejně jako táta s mámou si libuje v extravaganci. Pro dobrou věc se Kristina Kornová (24) dokonce neváhá ani svléknout!

Polonahá mezi střepy se objeví v charitativním kalendáři Debra pro příští rok. „Jeho protagonisty se vedle známých tváří stali i tanečníci a tanečnice. Fotografie mají totiž zachycovat tanec, radost a rozvernost,“ svěřila fotografka Lucie Robinson (39). Před jejím objektivem se tak objevili např. tanečník Petr Čadek (38) právě s Kristinou, která je členkou souboru baletu Národního divadla.

„Fotografce předvedli několik tanečních póz, z nichž se tají dech,“ prozradil Aha! zdroj z příprav kalendáře, který je každoročně věnován pacientům s nevyléčitelnou kožní nemocí, známou pod názvem nemoc motýlích křídel. Kristina bez pochyby podědila talent po svém otci a krásu po mamince, což je pro ni nejen na divadelním jevišti, ale i před fotoaparátem, velké plus.

Láska se změnila ve vášeň

Čadkova manželka a zároveň patronka kalendáře Jitka Čvančarová (39) se nechala zvěčnit s pacientkou Katkou, která se i přes své onemocnění vášnivě věnuje hudbě. „Odmala foukala do všeho, do čeho se dalo, ale saxofon jí přirostl k srdci nejpevněji. Tato láska se změnila ve vášeň, které se věnuje na své vysněné konzervatoři. Nikdy sama neví, kdy se jí zúží jícen natolik, že bude potřebovat okamžitou hospitalizaci, ale nikdy se nevzdává,“ přiblížila Jitka příběh dívky s nemocí motýlích křídel.

Na video s Kateřinou Kornovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.